2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 14:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez doma remizoval s Okříškami


Branky


29. P. Partl , 69. P. Partl - 73. F. Rampír , 78. M. Mašek
12

Zápas rezervy Velkého Meziříčí a Okříšek skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1-0.

Hráči velkomeziříčského béčka začali aktivně, v první dvacetiminutovce příliš hostům nepůjčovali míč ke kopačkám. Velké problémy měli hosté s rohovými kopy, domácím však ve vápně vždy chyběla potřebná dravost ke gólovému zakončení. Ve 29. minutě se k míči dostal domácí Patrik Chalupa a ten přesnou přihrávkou vysunul křídelníka Partla, který utekl svému obránci a razantní střelou poslal svůj tým do vedení, 1:0. Po obdrženém gólu se hostující Okříšky osmělily a začaly si také vytvářet zajímavé šance, do samostatných úniku se dostal Bence a Večeřa, ani jeden však nedokázal překonat Simandla. 

Ve druhé půli se bojovalo, ale zápas skončil remízou.

Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté, domácí tým už nehrál tak aktivně, jako v poločasu prvním, ale přesto domácí přidali druhý gól. Po křížné přihrávce Mirka Malaty se k balónu dostal Partl a na hranici velkého vápna vystřelil na přední tyč a přidal tak svůj druhý gól v zápase, 0:2. Hosté však zbraně nesložili a během pěti minut dokázali zápas vyrovnat, když se povedenou střelou prosadil Rampír a hlavičkou dokázal vyrovnat Mašek. V 82. minutě se nechal nesmyslně vyloučit Partl a hosté se tak dostali do početní výhody, kterou málem využili, když Mašek nedokázal usměrnit hlavičku za záda Simandla. Oba týmy si tak po devadesáti minutách odnesly ze hřiště bod za remízu 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Libor Švec (trenér): V první půli jsme měli mírně navrch. Po změně stran se hra vyrovnala. Nicméně jsme se dostali do vedení 2:0 a to jsme měli doma udržet. Někteří hráči se nad sebou musí zamyslet, jestli chtějí tuto soutěž vůbec hrát.




Sestavy


FC Velké Meziříčí B
Z. Simandl [-] - V. Bodnar [-] , L. Berka [-] , M. Malata [-] , P. Chalupa [-] (67. F. Mužátko [-] ) , M. Malata [-] (83. L. Benda [-] ) , D. Krčál [-] , P. Partl [-] , D. Karmazín [-] (51. V. Crkal [-] ) , L. Chalupa [-] , N. Bibr [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Trnka [-] , T. Binka [-] (76. T. Dočkal [-] ) , O. Benda [-] , I. Večeřa [-] (69. R. Ryšavý [-] ) , F. Rampír [-] , V. Bence [-] , P. Dubský [-] , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

ŽK: 60. P. Dubský , 67. I. Večeřa , 76. T. Binka , 81. V. Němec . ČK: 82. P. Partl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Adam Vaš
Tip experta: výhra domácích

Velmez si musí doma udržet 3 body, aby jim Speřice neodskočili o 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích