1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř v deseti otočila zápas v Bedřichově


Branky


11

Bedřichov přivítal Chotěboř, v poločase vedl navíc hrál proti oslabeným hostům, kteří nakonec zápas otočili do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1-0.

K pravděpodobně poslednímu zápasu podzimní části sezóny nastoupil Bedřichov proti favorizované Chotěboři. Do zápasu vstoupili lépe hosté a byli to oni kdo diktoval tempo celého prvního poločasu. Ve 20.minutě se dostala Chotěboř do první gólovky, ale hlavičku Somerauera z malého vápna skvěle vychytal Šána. Hosté hrozili hlavně ze vzduchu ale se všemi příležitostmi si domácí golman poradil. Ve 28.minutě se k ojedinělému brejku dostali také domácí a hned z toho byl gól. Marešovu přihrávku za obranu si našel Novák, který obešel vyběhnutého golmana a střelou do prázdné brány otevřel skóre - 1:0. Asi v největší šanci, se objevil hostující Hanousek, ale neproměnil. Právě na gólového Nováka míříly všechny akce Bedřichova a ve 42.minutě, po další přihrávce za obranu, Novák obešel i posledního obránce Somerauera, který ho skluzem poslal k zemi a uviděl červenou kartu.

Chotěboř v deseti otočila zápas.

Přesilovku ale domácí nezačali vůbec dobře, aktivní hosté se prosadili hned ve 47. minutě odcentroval hostující Voborník a hlavou skóroval Janda. I přes početní převahu domácích hrozili stále pouze z brejkových situací. Hosté kontrolovali balón častěji a vytvářeli si na soupeře tlak. Když už to vypadalo, že si oba týmy rozdělí po bodu, tak se v 88.minutě k odraženému balónu po rohu dostal Voborník a z 25metrů vymetl šibenici - 1:2.Víc už se poté nestalo a Chotěboř tak i v deseti dokázala otočit zápas a připsala si tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Lukáš Dvořáček (hráč): Je to velká škoda, dostat dvě minuty před koncem takový gól. Nebyli jsme ale aktivní směrem dopředu a s tím se vyhrát nedá. Jsou to ale další zbytečně ztracené body.

FC Chotěboř
Jakub Voborník (hráč): Do zápasu jsme vstupovali jako favorit a osobně si myslím, že jsme se tak celý zápas prezentovali. V první půli jsme po průběhu nezaslouženě inkasovali, ale v druhé půli jsme ukázali týmový duch a zápas otočili.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - F. Novák [-] , L. Dvořáček [-] (84. J. Vorálek [-] ) , P. Štěpánek [-] (74. M. Kolman [-] ) , R. Diviš [-] , D. Vaněk [-] , T. Pokorný [-] (88. D. Šaroun [-] ) , J. Mareš [-] , T. Grepl [-] , D. Mašek [-] , J. Paulík [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Somerauer [-] , M. Plíšek [-] , V. Vepřovský [-] , F. Tůma [-] - P. Chlad [-] , J. Voborník [-] , J. Stránský [-] (87. L. Gregor [-] ) - P. Hanousek [-] (46. O. Bělovský [-] ) , F. Janda [-] (81. T. Keller [-] ) - M. Somerauer [-] (70. P. Ďoubal [-] )

ŽK: 61. D. Vaněk , 83. P. Štěpánek - 25. F. Tůma , 65. O. Bělovský , 87. P. Ďoubal . ČK: 42. M. Somerauer .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Adam Vaš
Tip experta: výhra hostů

Bedřichovu se moc nedaří a proto si Chotěboř přijede pro 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů