1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč doma remizovala s týmem Sapeli


Branky


10

Třebíč v posledních pěti zápasech získala jediný bod a chtěla to doma napravit proti týmu Polné, která naopak z posledních pěti zápasů měla 8 bodů. Zápas, ale skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebíč začala aktivně, postupně ale Polná tlak srovnala.

Hosté vstoupili do utkání velmi nekoncentrovaní. Již v první minutě mohl skórovat domácí Maleta, ale Tomáš Pokorný vytasil skvělý zákrok. O minutu později se situace opakovala, hostující brankář zlikvidoval gólovou hlavičku HFK. Do třetice se domácí nevyzráli na strážce polenské svatyně ani v osmé minutě. Hosté přestáli hrozivou úvodní desetiminutovku a začali být aktivní. V 11.minutě byl v šestnáctce domácích sporně sražen Filip Dvořáček, nepískalo se. O dvě minuty později po kombinaci s Dominikem Skotarem pálil Filip Dvořáček pouze do těla obránce. V 15. minutě vrátil Flekal odražený míč do šestnáctky HFK a Ondřej Částka efektně zadovkou poslal Sapeláky do vedení 0-1. Ve 23. minutě po pasu Flekala vyrazil gólman Duba instiktivně nohou bombu Dominika Skotara. Ve 24. minutě po rohu Mužíka přestřelil branku Filip Dvořáček. V 32. minutě unikl hostujícím bekům hbitý Maleta, Tomáš Pokorný předvedl další bravurní zákrok. 

Třebíč tlačila a dotlačila alespoň gól.

Hned ve 46.minutě hosté mohli přidat druhý gól. Filip Dvořáček vyslal do brejku Ondřeje Částku, ten si však s gólmanem Dubou neporadil. V 68. minutě předvedl dlouhý slalom Ondřej Přibyl, jeho střela těsně minula levou tyč třebíčské branky. Domácí hráli čím dál víc na riziko a hostům se otvíral prostor na brejky. Vázla jim však komunikace mezi útočníky a jejich spolupráce se zálohou. V 73.minutě přestřelil jinak skvěle bráněný Ošmera z malého vápna hostující branku. O minutu později Florián přestřelil Pokorného branku ze standardky ze 16 metrů. V 77.minutě zachránil třebíčské brankář Duba, když vyrazil jedovku Dominika Skotara. Ve stejné minutě přestřelil hostující branku nehlídaný Dušovský. Přišla 88.minuta a dlouhý pas do šestnáctky, domácí Hrobař napálil míč do šibenice branky a vyrovnal na 1-1. 



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Patrik Duba (brankář): Zápas se pro nás vyvíjel lépe. 75% času jsme je tlačili měli jsme více ze hry a více šancí, jen jsme je nedokázali proměnit. Teď přes pauzu se musíme vzpamatovat a nastoupil s čistou hlavou.

TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): První poločas byl vyrovnaný, ale nám se podařilo vstřelit vedoucí gól. V druhé půlce jsme se zatáhli a spoléhali na rychlé brejky. Bohužel jsem žádný nevyužili a v poslední minutě přišel po neodpískaném faulu trest.



Sestavy


HFK Třebíč
P. Duba [-] - R. Bence [-] , R. Hrobař [-] , J. Uličný [-] , L. Karásek [-] , V. Maleta [-] , T. Hrbáček [-] , P. Ošmera [-] , A. Suchna [-] , M. Votoupal [-] (60. S. Dušovský [-] ) , P. Florián [-]

TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - D. Skotar [-] (80. D. Padrnos [-] ) , O. Částka [-] , J. Flekal [-] , O. Přibyl [-] , D. Procházka [-] , P. Fišer [-] , J. Mužík [-] (45. T. Matějíček [-] ) , P. Barák [-] , M. Boháček [-] , F. Dvořáček [-]

ŽK: 53. L. Karásek - 45. D. Skotar , 88. D. Padrnos , 88. M. Boháček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Adam Vaš
Tip experta: výhra domácích

Třebíč půjde do zápasu jako favorit a nedovolí soupeři odvézt ani bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích