3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč opět prohrála, tentokrát s Ledčí


Branky


35. F. Gramer (p.) , 41. M. Trpišovský , 80. P. Pešek
16

Ledeč měla letos jenom 4 body, ale poradila si s Třebíčí a získala důležité 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 2-0.

Třebíč hrála s posledním týmem v tabulce a to pro hosty je těžké stejně jak nedokázali uhrát výhru s Bedřichovem. Už v 15. Minutě se krásnou akcí dostal do šance Dušovský ale ten minul branku. O 5 min. později se po stejné straně dostal do gólové šance Uličný ale rychlým výběhem domácího brankaře střelu zneškodnil. Ve 30. Minutě po pravé straně utekl domácí hráč a centrem našel nabíhajícího útočníka, který střílel na přední tyč, ale střelu vyrazil brankář Duba do bezpečí. Ve 35. Minutě po rohovém kopu domácích nešťastně hostující Karásek fauloval na penaltu a tu se štěstím Gramer proměnil. Ke konci první půle po nedůrazu Karáska domácí hráč centroval a po špatným terénu to prošlo na malé vápno, kde stál úplně sám Trpišovský a ten navýšil skóre.

Domácí si udrželi vítězství a získali cenné body.

Druhý poločas lépe začali domácí, drželi balón, dostávali se hodně po odraženým balónech do šancí, naštěstí pro hosty z nich nic nebylo. V 65. Minutě hosté mohli snížit náskok domácích z přímého kopu ale pěkným zákrokem vyrazil na roh Bezděk. Hosté se snažili, ale vůbec se jim nedařilo, kazili lehké přihrávky, byli bez pohybu a vůbec nedostupovali hráče. V 73. Minutě hosté kopali roh a po odraženém míči na velké vápno mířil těsně nad břevno Florián. V 80. Minutě domácí kopali roh a Pešek krásně hlavou poslal na zadní tyč. Ke konci zápasu se nic dramatičtějšího neodehrávalo pro domácí zasloužená výhra.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
František Polák (trenér): Využili jsme trochu soupeřovi formy, věděli jsme, že se soupeři moc nedaří a chtěli jsme hrát ze zabezpečené obrany. Povedlo se nám to a konečně jsme také proměnili nějaké naše šance a zaslouženě jsme vyhráli, chtěl bych poděkovat týmu za skvělý výkon. Jsem rád, že jsme konečně zase naplno bodovali.

HFK Třebíč
Patrik Duba (brankář): Zápas se nám absolutně nepovedl. Domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - P. Šíma [-] , P. Pešek [-] , M. Chlubna [-] , M. Trpišovský [-] (83. R. Kuja [-] ) , M. Vágner [-] (26. T. Žemlička [-] ) , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] , S. Bezděk [-] (75. J. Smejkal [-] ) , F. Gramer [-] , M. Havel [-]

HFK Třebíč
P. Duba [-] - J. Uličný [-] , L. Karásek [-] , V. Maleta [-] , S. Dušovský [-] , T. Hrbáček [-] , P. Ošmera [-] , A. Suchna [-] , M. Votoupal [-] , P. Florián [-] , R. Bence [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ŠRÁMEK Zdeněk, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Jan Jabůrek
Tip experta: výhra hostů

Třebíč pět kol neprohrála, pak smolně narazila u nás a hned vzápětí padla Pelhřimovem a se Speřicemi a 4x za sebou neprohrají a zaberou. Získají všechny body a Ledeč zůstane nadále poslední.

Tip: výhra hostů