1:1
(1:0)
55. T. Grepl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase týmů ze spodních příček se dělily body


Branky


16

Zápas mezi Šebkovicemi a Bedřichovem skončil plichtou. Už dopředu bylo jasné, že se hraje prakticky o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas spíše pro domácí.

Do zápasu o záchranu vstoupili lépe domácí, hned v 9.minutě vyslal krásnou nahrávku za obranu Pánek a Přibil přesnou střelou k tyči otevřel skóre. Poté se hrál hodně bojovný a ne moc hezký fotbal, hosté měli jedinou šanci ve 20.minutě, kdy po křídle prošel Vaněk až do vápna, ale vystřelil pouze doprostřed brány. Domácí si žádnou větší šanci nevypracovali, ale více drželi míč a s klidem kontrolovali vedení.

Bedřichov ve druhé půli nastoupil úplně v jiné tváři.

Do druhého poločasu nastoupili hosté jako vyměnění a po celou dobu byli lepším týmem. V 50.minutě mohl srovnat Novák, ale jeho samostatný únik nevyřešil příliš razantní střelou a Kuba neměl větší problémy. V 55.minutě už se Bedřichov radoval. Volný přímý kop Neuwirtha vyboxoval Kuba ke Dvořáčkovi, jehož střelu ještě zastavil na brankové čáře jeden z obránců, z další dorážky se ale prosadil Grepl - 1:1. Tento gol hosty ještě vic nabudil. V 75.minutě mohl otočit skóre opět Novák, ale jeho samostatný nájezd a i následnou dorážku fantasticky zlikvidoval Kuba. Domácí zahrozili pouze v 80.minutě z volného přímého kopu, který ale skončil nad brankou. Důležitý zápas o záchranu tak nepoznal vítěze.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bedřichov
Lukáš Dvořáček (hráč): My jsme do zápasu vstoupili katastrofálně, první poločas jsme vůbec neplnili to co jsme měli. O půlce jsme si něco řekli, to nám pomohlo a ve druhem poločase jsme byli lepší. Otočit už se nám ale nepovedlo, s bodem příliš spokojení nejsme



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - M. Pánek [-] , Z. Karásek [-] , Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , Z. Přibil [-] , J. Železný [-] (63. P. Hrůza [-] ) , T. Kotačka [-] (74. A. Pacas [-] ) , V. Němec [-] , D. Karásek [-] , K. Busta [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - F. Novák [-] , T. Grepl [-] , R. Diviš [-] , M. Neuwirth [-] (89. P. Štěpánek [-] ) , D. Vaněk [-] , T. Pokorný [-] , J. Vorálek [-] (46. M. Kolman [-] ) , J. Mareš [-] , D. Mašek [-] , D. Šaroun [-] (29. L. Dvořáček [-] )

ŽK: 54. Š. Dvořák - 50. T. Grepl , 78. F. Novák .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - HANZL Daniel, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Jan Jabůrek
Tip experta: výhra domácích

Utkání týmů ze chvostu tabulky by mohlo rozhodnout domácí prostředí a přiklonil bych se proto k jedničce.

Tip: výhra domácích