0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez vykradl oslabenou Přibyslav


Branky


16

V zápase 9. kola vyhrál tým Velkého Meziříčí "b" na hřišti Přibyslavi, která musela třikrát nuceně střídat svoje klíčovvé hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas skončil 0-2.

Vyrovnané utkání začalo docela podle předpokladů, ani jeden z týmu se nikam moc netlačil a hrál se spíše takový kombinační fotbal obou týmu na vlastní polovině. Chleba se začal lámat ve 3. minutě, když po centru Vykoukala do vápna nabíhal domácí Škacha, kterého k zemi složili dva hostující obránci, ve sporné situaci se penalta nepískala a domácí útočník si ze souboje odnesl zlomený zub a pravděpobodně otřes mozku. Pár minut na to domácí poprvé nuceně střídali. Ve 23. minutě udělal velkou chybu v obraně domácí Ondra a hostující Krčál potrestal 0-1. Ve 28. minutě domácí střídali podruhé, zranil se stoper Vopršal a pro domácí bylo zle. Dalši událost, 30. minuta a další branka v síti domácích když se prosadil Zedník, jehož střelu málem vykopl Prchal, ale nestalo se a hosté vedli o dvě branky. Do závěru poločasu domácí zabrali, ale branku nepřidali, největší šanci měl střídající Smejkal, ten ale nedosáhl na centr Vykoukala. Poločas 0-2.

Hosté ve druhé půli přidali ještě branku.

Druhý poločas začla podobně jako ten první. Domácí v přestavěné sestavě zabrali a hodně kombinovali, ale převážně u své poloviny. V 54. minutě muselo dojít k dalšímu nucenému střídání, už třetímu na straně domácích, zraněného Ondru střídal Kárník. Potom se dlouho hrálo vyrovnaně, ale domácí byli maličko lepším týmem. V 70. minutě po centru domácího Krčála naskočil na hlavu střídající Vostál, který ve vyložené šanci trefil brankáře Dubce. Chvíli na to dohrál za domácí střídající Smejkal, kvůli zranění. Domácí museli dohrávat v 10, protože neměli další hráče na střídání. V 77. minutě ve vápně v souboji se Siberou spadl hostující Mužátko a sudí Straka viděl penaltu, tu zahrával Crkal. Domácí brankář vychytal penaltu, ale následnou dorážku střídajícího Pospíšila si srazil do vlastní sítě Kárník. 0-3. Poté se zápas už jenom dohrával. 



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Jiří Stejskal (trenér): Dobry vstup do utkáni poznamenala chyba, kterou soupeř potrestal. Druhy gol jsme dostali po rychlém protiútoku. Vypracované šance na snižení jsme bohužel neproměnili a třetí gol už utkání rozhodl. Zapas se těžko hodnotí, nemyslím si ze utkání bylo tak jednoznačné jak vypadá výsledek.

FC Velké Meziříčí B
Libor Švec (trenér): Dnešní utkání se nám herně moc nepovedlo, vázla nám kombinace a zejména ve druhém poločase jsme se kombinačně trápili. Jsem spokojen se třemi body a s nulou v obraně.



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - M. Ondra [-] (54. O. Kárník [-] ) , J. Prchal [-] , J. Vopršal [-] (28. L. Smejkal [-] ) - M. Krčál [-] , J. Bačkovský [-] , S. Pochop [-] , F. Bačkovský [-] , J. Sibera [-] , L. Vykoukal [-] - P. Škacha [-] (24. A. Vostál [-] ) -

FC Velké Meziříčí B
A. Dubec [-] - L. Berka [-] (79. N. Bibr [-] ) , M. Malata [-] , P. Chalupa [-] (74. O. Pospíšil [-] ) , V. Crkal [-] (90. Z. Simandl [-] ) , D. Krčál [-] , M. Zedník [-] (57. F. Mužátko [-] ) , L. Benda [-] , D. Karmazín [-] , L. Chalupa [-] , V. Bodnar [-]

ŽK: 75. L. Pazderka , 79. F. Bačkovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STRAKA Karel - BENEŠ Jiří, KARLÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Jan Jabůrek
Tip experta: remíza

Další vyrovnané utkání a tak tipuju remízu, ikdyž mírný favorit jsou asi hosté, ale domácím by mohlo pomoct domácí prostředí.

Tip: výhra hostů