3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 10:30

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná doma porazila Náměšť


Branky


15

V 9. kole Kp Vysočiny se potkali hráči Sapeli, proti hráčům Náměště. Zápas lépe zvládli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1-0.

Domáci vstoupili do utkání skvěle a již v páté minutě se radovali! Přibyl našel přesným pasem na levé straně nabíhajícího Brabce a jeho centr před branku neomylně přetavil v gól Dominik Skotar 1-0! O tři muty později Szabó po rohu Mužíka jen těsně minul branku hostí. V 18. minutě šel míč po ose Barák - Brabec -  Přibyl, Jirka Mužík tentokrát napálil míč jen do boční sítě Procházkovy branky. Ve 27.minutě znovu nádherná kombinace Sapeláků, Dominik Skotar však mířil vedle. Ve 30.minutě zabránil hostující gólman rukou před pokutovým územím průniku Szabóa, sudí mu dal žlutou kartu. Ve 32. minutě vybojoval míč Mužík, po kombinaci se Szabóem Filip Dvořáček nepropálil gólmana. Ve 34.minutě spálili hosté jasnou tutovku. Ve 39. minutě Filip Dvořáček připravil šanci pro Dominika Skotara, gólu zabránil skluzem obránce hostí. Ve 45.minutě zahrál Mužík rohový kop, obránce Náměště zahrál v pokutovém území sporně rukou, ale pískal se pouze konec poločasu.

 

 

Ondřej Částka v závěru zápasu přišel do hry a vstřelil 2 branky.

Do druhé půle již nenastoupil Mužík, nahradil ho Patrik Fišer. V 50. minutě mohl vyrovnat Durajka, tváří v tvář Ivanu Rezničenkovi však minul branku. V 65.minutě domácí podnikli rychlý brejk, na jehož konci byl Dominik Skotar, ani tentokrát se skóre neměnilo. Dominik Skotar vystřídal v 73.minutě, nahradil ho Ondřej Částka. V 75. střídal Jakub Szabó, nahradil ho Dominik Procházka. Ondřej Částka se  v 76. minutě ještě zastřeloval, ale po ideální příhře Ondřeje Přibyla zvýšil v 79.minutě na 2-0 pro Sapeláky! O dvě minuty později opět přihrává skvěle hrající Ondřej Přibyl a Ondřej Částka tentokrát v tutovce zklamal.  Částka si vše vynahradil v 85.minutě, kdy zúročil příhru Davida Padrnose a uzavřel skóre utkání na konečných 3-0!



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): Proti Náměšti jsem očekával vyrovnané utkání, ale realita na hřišti byla jiná. V zápase jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli o 3 góly.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek(vedoucí): Soupeř nás nechal zkušeně hrát a když mu vyšel hned první brejk, tak se ještě o to více zatáhl a v závěru nás po dalších brejcích zaslouženě dorazil



Sestavy


TJ Sapeli Polná
I. Rezničenko [-] - O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , F. Dvořáček [-] , J. Mužík [-] (46. P. Fišer [-] ) , P. Barák [-] , M. Boháček [-] , J. Szabó [-] (75. D. Procházka [-] ) , D. Skotar [-] (73. O. Částka [-] ) , T. Reiterman [-] (83. D. Padrnos [-] ) , P. Tržil [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - P. Čermák [-] , M. Preisner [-] , T. Nekuda [-] - R. Durajka [-] , J. Chlup [-] , J. Rubák [-] , M. Homola [-] , J. Klíma [-] - M. Chadim [-] , R. Durda [-] (65. J. Heres [-] )

ŽK: 14. M. Brabec , 28. T. Reiterman , 37. J. Szabó , 69. P. Barák , 70. D. Skotar - 28. K. Procházka , 51. M. Chadim , 80. M. Preisner .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Dvořák Jan - DOSKOČIL Pavel, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Jan Jabůrek
Tip experta: výhra hostů

Utkání nemá favorita a může dopadnout jakkoliv, tak tady zohledním spíš své přání a tipuji opět výhru hostí.

Tip: výhra domácích