P. Partl 41.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 14:00

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř porazila rezervu Velmezu


Branky


14

Velké Meziříčí B padlo doma s Chotěboří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1-0

Od prvních minut se béčko Velkého Meziříčí snažilo tvořit hru, hostující Chotěboř ovšem pečlivě bránila a dostupovala útočící hráče. Až ve 40. minutě mohli diváci vidět velkou šanci, do které se dostal po přihrávce od Partla Mužátko, bránu soupeře však minul. Ve 41. minutě domácí křídelník Partl napřáhl z hranici velkého vápna a hostující brankář Dobrovolný si s nepříliš razantní střelou neporadil a byl z toho první gól zápasu, 1:0. 

Chotěboř otočila zápas.

. Do druhého poločasu domácí nevstoupili dobře, hostující Chotěboř se dostávala více do hry a v 59. minutě po špatném dostoupení hráčů skóroval přízemní střelou Blaha. Hosté měli také velkou šanci po rohovém kopu, kdy odražený míč z hranice vápna poslal jeden z chotěbořských na břevno domácí branky. V 74. minutě se po rohovém kopu prosadil hostující Somerauer, 1:2. Hráči Velmezu se poté snažili s výsledkem zápasu něco dělat, ovšem bez gólového efektu, Chotěboř si tak z Velkomeziříčské půdy půdy odvezla vítězství 1:2.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Libor Švec (trenér): Chotěboř byla nepříjemný soupeř. Nám se slušně povedl první poločas, ale dali jsme pouze 1 gól. Druhý poločas byl z naší strany špatný. Zápasu by asi slušela víc remíza. Musíme to hodit za hlavu a připravit se na další utkání.




Sestavy


FC Velké Meziříčí B
A. Dubec [-] - M. Malata [-] , L. Berka [-] , F. Mužátko [-] (66. D. Krčál [-] ) , P. Chalupa [-] (85. M. Malata [-] ) , V. Crkal [-] , P. Partl [-] , M. Sysel [-] , M. Zedník [-] , D. Karmazín [-] (75. L. Benda [-] ) , L. Chalupa [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - V. Vepřovský [-] , F. Tůma [-] - O. Bělovský [-] (72. L. Gregor [-] ) , J. Voborník [-] , P. Chlad [-] - P. Hanousek [-] (89. M. Plíšek [-] ) , J. Bláha [-] - M. Moravec [-] , M. Somerauer [-] (42. J. Stránský [-] ) , M. Somerauer [-]

ŽK: 44. P. Chalupa , 80. D. Krčál , 88. L. Berka - 48. J. Voborník , 62. P. Hanousek .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: LANDSMAN David - TERBER Ondřej, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Bačkovský

Expert: Filip Bačkovský
Tip experta: výhra hostů

Chotěboř hraje letos lépe venku a ve Velmezu vyhraje o gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích