3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť si poradila doma s Ledčí


Branky


11. R. Durda , 39. R. Durda , 47. R. Durda - 51. M. Chlubna
15

Zápas Ledče a Náměště skončil vítezstvím domácích 3-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po vstřelené brance byli jasně lepší.

Po vyrovnaných prvních deseti minutách, kdy hosté nastřelili z úhlu břevno, využili domácí hned první příležitost, když Chlup vyslal Chadima a ten našel na šestnáctce Durdu, který přesnou střelou k tyči otevřel skóre. Od tohoto okamžiku byli domácí jednoznačně lepším týmem a vytvořili si několik tutovek, když nejprve postupoval sám na brankáře Homola, ale neuspěl o chvilku později šel sám na branku Chadim, ale obstřelem brankáře mířil těsně nad branku a další velkou šanci připravil znovu Chadim, když přihrával na Durdu, ten ještě pustil na zcela volného Chlupa a ten z patnácti metrů minul těsně branku, zasloužené zvýšení přišlo až před přestávkou, když se po trestném kopu Chlupa trefil hlavou znovu Durda.

Durda završil hattrick

.Hned po přestávce se dostal k míči čtyřicet metrů od branky Durda. všiml si, že hostující brankař je venku z branky a dlouhým lobem trefil přesně prázdnou branku a dokončil hattrick. Zdálo se, že je rozhodnuto, ale vzápětí postupoval sám na domácí branku Chlubna a snížil. Od této chvíle domácí znervózněli a hosté vycítili šanci a měli mírně navch, ale dlouho neměli šanci. Až v 85. minutě přišel faul a penalta, která mohla znamenat dramatický závěr, ale Procházka byl proti a penaltu zneškodnil. Hned vzápětí měli brejk domácí, ale útok 5 na 3 nedokázali zakončit brankou, V samotném závěru se potkali v souboji deset metrů před hostujícím velkým vápnem domácí Matoušek s brankářem, Matoušek byl u míče dřív obhodil brankáře a mířil na zcela prázdnou branku, ale zakončení chyběla větší razance a vracející se golman vykopl míč z brankové čáry. V nastaveném čase měli ještě jednu velkou tutovku hosté, ale Procházka výborným reflexivním zákrokem domácí podržel.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek (vedoucí): Padesát minut jasného utkání jak herně, tak výsledkově, jsme si v závěru sami komplikovali, ale dvougólové vedení jsme udrželi

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
František Polák (trenér): Nedáváme šance a soupeřům to děláme moc snadné.. Vždycky uděláme zbytečné chyby a soupeř je potrestá. My jsme navíc neproměnili penaltu ani šance z malého vápna.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - P. Čermák [-] , M. Preisner [-] (86. J. Heres [-] ) , T. Nekuda [-] - P. Hrobař [-] (66. J. Tomek [-] ) , J. Chlup [-] , J. Rubák [-] , M. Homola [-] (74. J. Hort [-] ) , J. Klíma [-] - M. Chadim [-] (90. M. Anna [-] ) , R. Durda [-] (80. M. Matoušek [-] )

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
M. Beránek [-] - P. Šíma [-] , P. Pešek [-] , M. Chlubna [-] , M. Trpišovský [-] , M. Vágner [-] (81. J. Fišer [-] ) , L. Vodička [-] , J. Karel [-] , J. Smejkal [-] , T. Žemlička [-] (67. M. Turek [-] ) , F. Gramer [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: PORUPKA František - ROSICKÝ Pavel, KLINER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Bačkovský

Expert: Filip Bačkovský
Tip experta: výhra domácích

Ledči se nedaří střílet branky a nepodaří se jim to ani v Náměšti, jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích