Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice si v podmáčeném terénu poradila s Přibyslaví


Branky


21. J. Vodáček , 45. V. Kučera , 47. J. Vodáček , 54. V. Cajz , 71. T. Hřebecký , 82. V. Cajz - 49. P. Škacha , 60. P. Škacha , 87. P. Škacha (p.)
14

8. kolo Kp Vysočiny se zatím odehrálo v dešti a ani v Žirovnici to nebylo jiné. Na podmáčeném terénu přivítali domácí hosty z Přibyslavi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hodně bojovalo s terénem.

V úvodních minutách zápasu měli více ze hry domácí a v několika šancích selhala muška domácích střelců. Přibyslav se do hry příliš nedostávala. Nákopy domácích dělaly hostům velké potíže a domácí hrozili z pravé strany. Úvodní branku ve 21. minutě po šťastné přihrávce vstřelil domácí kapitán Jakub Vodáček. Poté se do hry dostali také hosté, ale nikoliv do šancí. Žirovnice dále hrozila po dlouhých nákopech a Přibyslavi utíkala převážně z levé strany. Poté měl menší náznak 2x Vykoukal, ale domácí obrana si poradila s jeho centry. Ve 45. minutě se domácí po chybě hostů dostali k možnosti a nabídnutou šanci zužitkoval Kučera. Poločas 2-0

Ve druhém poločase viděli fanoušci skvělou přestřelku.

Hned z úvodu poločasu se ve 47. minutě prosadil domácí Vodáček a zdálo se být po zápase. Na poničeném a promočeném trávníku se ale může stát cokoliv, což také ukázal hostující útočník Škacha, který trefil na zadní tyč ze standartky z bezmála 35 metrů. Hned 6 minut na to domácí nakopli jeden z desítek balónů, které letěli za obranu hostí a domácí Cajz povodil brankáře Pazderku a zvýšil opět na rozdíl tří branek. Uteklo ale pouze dalších 6 minut a skóre snížil opět hostující Škacha. V 71. minutě udělali hosté další chybu a obranu provětral také Hřebecký, 5-2. To ještě nebylo vše, v 82. minutě vystřelil vedle, ale s velkou smůlou si hostující brankář Pazderka srazil balón do vlastní branky pod svoje nohy. V závěru ještě završil hattrick po proměněné penaltě hostující Pavel Škacha. Zápas tedy skončil 6-3.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Adam Vaš (obránce): Hele podle mě pro obě mužstva dost složitý zápas z důvodu terénu, jelikož 2 dny v kuse pršelo, tak hřiště bylo docela pod vodou, každopádně jsem rád, že jsme tenhle zápas konečně zvládli a budeme se muset připravit na další utkání.

SK Přibyslav
Jiří Stejskal (trenér): Domácí se mnohem lépe vypořádali s těžkým, podmáčeným terénem, zatímco pro nás to byla spíše překážka, kterou jsme nedokázali překonat. Body zůstali zaslouženě v Žirovnici.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - V. Kučera [-] (83. D. Kučera [-] ) , F. Vilímek [-] , V. Cajz [-] , T. Hřebecký [-] (88. M. Jirsa [-] ) , J. Vodáček [-] , J. Svoboda [-] , M. Kořínek [-] , A. Vaš [-] (67. D. Rozporka [-] ) , M. Duba [-] , K. Tolkner [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - M. Ondra [-] (37. P. Svoboda [-] ) , J. Prchal [-] , J. Vopršal [-] - J. Sibera [-] , J. Bačkovský [-] (60. D. Tvrdík [-] ) , S. Pochop [-] , F. Bačkovský [-] (83. A. Vostál [-] ) , M. Krčál [-] (68. M. Strašil [-] ) , L. Vykoukal [-] - P. Škacha [-]

ŽK: 58. J. Vodáček , 86. K. Tolkner , 90. J. Svoboda - 74. M. Strašil , 86. D. Tvrdík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - DVOŘÁK Jan, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Bačkovský

Expert: Filip Bačkovský
Tip experta: výhra hostů

Bude to vyrovnané utkání, ale doufám že my vyhrajeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza