1:1
(0:1)
44. T. Žemlička (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč doma remizovala s Bedřichovem


Branky


79. P. Pešek - 44. T. Žemlička (vl.)
13

Souboj dvou posledních celků tabulky skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznaný gól a potom vlastenec.

Do zápasu vstoupili domácí aktivně a vysokým napadáním dělali problémy bedřichovské rozehrávce a donutili hosty k několika chybám. Po jedné takové se hned v 5.minutě dostal k zakončení Trpišovský, ale minul. Pro oba týmy to byl důležitý zápas a tak taky vypadal výkon obou týmů. Oba týmy hrály opatrně s minimem šancí. Až ve 30.minutě zahrával volný přímý kop domácí Vodička, jeho centr nikdo netečoval a k překvapení všech skončil v síti. Pomezní rozhodčí ale zvednutým praporkem signalizovat ofsajd a tak gol i přes domácí protesty neplatil. Ihned poté dostal míč za obranu hostující Filip Novák, dostal se až před bránu, ale křížnou střelou těsně minul. Ve 44.minutě poslal Mareš dlouhý nákop a po nedorozumění obrany s brankářem si hlavou vstřelil vlastní gol Žemlička a Bedřichov vedl 1:0.

Druhý poločas.

Ve druhém poločase se domácí snažili vyrovnat, ale obrana Bedřichova je nepouštěla do větších šancí. Vyrovnání nakonec přišlo v 79.minutě a opět to byl kuriózní gól. Hostující brankář se snažil rychle vykopnout, ale svým výkopem trefil do zad svého spoluhráče Mareše, míč se odrazil k Trpišovskému, který pohodlně předložil před bránu na hlavu Peška a ten se nemýlil. V závěru se ještě hosté snažili získat vedení zpět, ale Hrušku vychytal Bezděk. Oba týmy si tak připsali bod do boje o záchranu.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
František Polák (trenér): My prostě nemáme štěstí. Nejdřív nám neuznají regulérní branku a pak si dáme vlastenec. Ve druhém poločase jsme alespoň srovnali, ale nedáváme šance. Bohužel z toho je pouze bod.

TJ Sokol Bedřichov
Lukáš Dvořáček (hráč): Bod z venku není špatný, ale po průběhu zápasu a vyrovnávacím gólu je to velká škoda. My jsme ale taky dali šťastný gol, takže remíza asi zasloužená.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - P. Šíma [-] , P. Pešek [-] , M. Trpišovský [-] , M. Vágner [-] (74. S. Bezděk [-] ) , M. Havel [-] , J. Karel [-] , J. Smejkal [-] (64. J. Fišer [-] ) , T. Žemlička [-] , F. Gramer [-] , L. Vodička [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Novák [-] , D. Vaněk [-] (56. P. Štěpánek [-] ) , R. Diviš [-] , M. Neuwirth [-] (87. D. Tesař [-] ) , F. Novák [-] (72. J. Hruška [-] ) , L. Dvořáček [-] (89. A. Samek [-] ) , J. Vorálek [-] (79. T. Pokorný [-] ) , J. Mareš [-] , D. Mašek [-] , D. Šaroun [-]

ŽK: 54. M. Havel , 88. S. Bezděk - 47. F. Novák , 88. D. Mašek .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - HANZL Daniel, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Lukáš Vodička
Tip experta: výhra domácích

Potřebujeme se chytnou a odlepit ode dna tabulky. Smůlu prolomíme v tomto utkání a konečně zvítězíme na "domácím" hřišti ve Světlé.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích