3:1
(1:0)
85. R. Durda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice si poradili s Náměští


Branky


13

Speřice doma porazili Náměšť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Speřice válcovali Náměšť.

Přijel do Speřic ambiciózní tým Náměšť,který se netajil tím,že si chce odvézt nějaký ten bod ze Speřic. Ale hned od začátku to byli domácí,kteří po zpackaném utkání v Bedřichově chtěli odčinit...Ale znovu jim nebylo přáno když po několika tutovkách domácích kteří zatapěli Náměšti jak ve hře tak i po standartkách...několikrát zahrozil Svoboda,Holenda,ale domácím nebylo přáno bohužel ve 30.min se zranil hostující Durajka a bylo to pro Náměšť ještě horší. V tu dobu zahrával standartku Jančík ale výborný Procházka vyrazil míč po několika soubojích Jančík přihrával pod sebe a Holenda už si věděl rady a bylo to 1:0 do poločasu měli Speřice ještě velké šance Soukup a Svoboda ale selhali.

Dohrávaný druhý poločas.

Ve druhém poločase to bylo takové oťukávání. Souboje ve vápně jak na jedné tak druhé straně možná se mohla pískat penalta pro hosty,ale rozhodčí byl klidný. V 69.min se uvolnil Sadský a přihrál to Svobodovi,který prostřelil Procházku a bylo to 2:0 hned na to Domácí Zach ohrozil Žáčka ale pohotově vyrazil na roh. V 79.min Eremiáš našel svým centrem Svobodu a ten na zadní tyč hlavou zavěsil. Pak se hra lehce uklidnila,ale přišla velká chyba Žáčka který svoji kličkou daroval gól Hostům a za 5 min byl konec zápas se už dohrál.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda ml. (hráč): Byl to takový náš klasický zápas...první půli jsme Náměšť nepustili za půlku a kdyby to bylo 5:0 nikdo se nemohl ničemu divit...ale naše nemohoucnost je tragická.... do všeho se dostanem tak lehko a pak prostě selžeme na blbosti.... Ale důležité je,že jsou 3 body...myslím,že zasloužená výhra. Škoda gólů,který jsme zbytečně dostali. Se soupeři z první trojky nás to muže stát body. Jinak bych chtěl pochválit Vojtu Zacha,který přešel z Humpoleckého dorostu a zvládl svůj první zápas na výbornou

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek(vedoucí): Domácí byli zejména v prvním poločase jasně lepším týmem, ale šance neproměnili a tak se nakonec cítíme poškozeni, když druhou půli ovlivnila hrubá chyba rozhodčího.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - M. Fukan [-] , J. Boček [-] , V. Zach [-] , P. Honzárek [-] - D. Vlček [-] (79. J. Merunka [-] ) , J. Holenda [-] , J. Moravec [-] (61. M. Eremiáš [-] ) - P. Svoboda [-] , P. Soukup [-] (52. M. Sadský [-] ) - D. Jančík [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - J. Heres [-] , P. Čermák [-] , M. Preisner [-] - P. Hrobař [-] (85. J. Dvořák [-] ) , J. Chlup [-] (77. J. Tomek [-] ) , J. Rubák [-] , M. Homola [-] , J. Klíma [-] - R. Durda [-] , R. Durajka [-] (34. M. Chadim [-] ) -

ŽK: 23. J. Boček , 69. D. Jančík - 45. P. Čermák , 61. R. Durda .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Dvořák Jan - DOSKOČIL Pavel, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Lukáš Vodička
Tip experta: výhra domácích

Po zaváhání v minulém kole budou Speřice jasně lepším týmem a zápas rozhodnou ještě do poločasu. Ve druhé půli už si vítězství pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích