2:2
(0:1)
11. F. Nečas
62. F. Nečas (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 10:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým Sapeli remizoval s Novou Vsí


Branky


70. D. Skotar , 90. O. Přibyl - 11. F. Nečas , 62. F. Nečas (p.)
14

Hráči Sapeli vyrovnali v 90. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 0-1

Již v osmé minutě  podržel svůj tým výborným zákrokem Tomáš Pokorný, když zlikvidoval tutovku hostů. O minutu později přestřelil Mužík zpoza šestnáctky soupeřovu branku. V 11. minutě se hosté poprvé prosadili. Centr do domácí šestnáctky odvrátil Štěpán Bambula pouze k nabíhajícímu F.Nečasovi a ten mířil přesně 0-1. O minutu později mohl po přesném centru Přibyla vyrovnat Filip Dvořáček, ale hlavičkoval těsně vedle novovesské svatyně. V 15. minutě pálili hosté zpoza šestnáctky mimo Pokorného branku. V 18. minutě jsme mohli prohrávat již o dvě branky, ale průnik hostujícího útočníka vychytal Tomáš Pokorný. Ve 23. minutě byli domácí při průniku Filipa Dvořáčka blízko vyrovnání, Dominik Skotar však nedokázal přetlačit dvojici bránících hráčů u brankové čáry. Ve 30. minutě se Dominik Skotar dokázal proháčkovat přes dvojici bránících hráčů soupeře, sklepl míč pro Filipa Dvořáčka, jehož střelu zastavilo tělo obránce....V 37. minutě musel odstoupit zraněný Tomáš Matějíček, nahradil ho Patrik Fišer.Ve 39. minutě zahrál Dominik Skotar rychle aut, v šestnáctce našel Szabóa, který vyrovnal na 1-1. Domácí se radovali jen chvilku, gól nebyl uznán pro přešlap při vhazování autu. O minutu později likviduje Tomáš Pokorný tečovanou střelu hostí. Po první půli tedy vede Nová 0.Ves 0-1.

Dramatický závěr druhého poločasu

V 54. minutě se opět vyznamenal Tomáš Pokorný při velké šanci hostů. V 62. minutě domácí reklamovali aut, a nebyl plně soustředěni na bránění a to se jim vymstilo. Hosté to vykombinovali, Štěpán Bambula fauloval a nařízený pokutový kop proměnil F.Nečas 0-2. V 67. minutě centroval J. Mužík a Martin Boháček hlavičkoval těsně vedle Fuksovy branky. V 70. minutě zahrál Mužík rohový kop přesně na hlavu Dominika Skotara a bylo sníženo na rozdíl jedné branky 1-2. Sapeláci ještě více otevřeli hru a snažili se o vyrovnání. V 85. minutě ještě prověřili hosté Tomáše Pokorného povedeným lobem, ale domácí gólman stihl zasáhnout a vzápětí běžel podporovat své spoluhráče k brance soupeře. A přišla 90. minuta a domácí hráči se dočkali. Po nezištné přihrávce Fišera zamířil přesně k levé tyči Ondřej Přibyl a bylo vyrovnáno 2-2! Minutka nastavení již žádnou změnu nepřinesla a tak se oba soupeři rozešli smírně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): V první půlce byli lepší hosté, ale z několika šancí dokázali proměnit pouze jednu. Po změně stran se hra vyrovnala a nám se i s trochou štěstí podařilo uhrát remízu 2:2. S tímto výsledkem jsme určitě spokojeni.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Václav Pohanka (trenér): Utkání jsme měli rozhodnout v prvním poločase. Měli jsme více ze hry a vytvořili si několik gólových situací, které jsme neproměnili. Druhý poločas byl herně vyrovnaný, navýšili jsme vedení ale vlastními chybami jsme soupeři nabídli vyrovnání.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - Š. Bambula [-] , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , F. Dvořáček [-] , T. Matějíček [-] (37. P. Fišer [-] ) , J. Mužík [-] , M. Boháček [-] , J. Vacek [-] , J. Szabó [-] , D. Skotar [-] (90. D. Padrnos [-] )

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - O. Starý [-] (88. T. Nečas [-] ) , V. Komínek [-] (83. V. Novotný [-] ) , F. Nečas [-] , M. Žák [-] , O. Dacer [-] , J. Šandera [-] (73. J. Ptáček [-] ) , M. Kuchta [-] , J. Havlík [-] , L. Komínek [-] , O. Forchtsam [-]

ŽK: 40. J. Szabó , 80. P. Fišer , 82. D. Skotar , 85. O. Přibyl - 44. J. Fuksa , 57. J. Havlík , 79. O. Dacer , 81. L. Komínek , 86. V. Novotný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - STEHLÍK Michal, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Lukáš Vodička
Tip experta: remíza

Na malém hřišti v Polné to bude spíše soubojový zápas, který nakonec skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza