3:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky doma remizovali s Chotěboří


Branky


2. O. Široký , 78. V. Bence , 90. V. Němec - 47. P. Hanousek (p.) , 60. J. Bláha , 73. J. Bláha
14
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1-0.

Do utkání vstoupili lépe domácí hráči, když již ve 2. minutě Bence přihrál zcela volnému Širokému a ten nedal hostujícímu brankáři šanci - 1:0. Domácí si vytvářeli další šance. V 8. minutě si na standardní situaci naskočil Benda a jeho hlavička skončila na břevně hostující branky. Další šanci měl Bence, když byl již hostující brankář překonán, ale jeho slabou střelu stačili zablokovat hostující obránci. V závěrečné minutě prvního poločasu se opět Bence dostal za obranu hostí, udělal kličku brankáři, ale míč mu odskočil do zámezí.

Přestřelka ve druhé půli.

V druhém poločase ve 47. minutě domácí obrana faulovala v pokutovém území hostujícího hráče a z nařízeného pokutového kopu vyrovnal Hanousek - 1:1. S domácími toto rychlé vyrovnání zacloumalo a hosté vycítili šanci na zvrat. Ten přišel v 60. minutě, kdy si dávali přednost domácí obránci, míč propadl k Janu Markovi a ten nadal Fialovi šanci - 1:2. Hosté v 72. minutě zahrávali rohový kop a na ten si naběhl Jan Marek, ač tísněn obráncem napálil míč z voleje do šibenice Fialovi branky - 1:3. Domácí nesložili zbraně a v 78. minutě po centru z pravé strany si na hranici šestnáctky zpracoval míč Bence a na jeho křížnou střelu hostující brankář nedosáhl - 2:3. Domácí vrhli všechny síly na vyrovnání. V 90. minutě střílel Bence a jeho střelu s námahou vyrazil hostující brankář na roh. Po jeho rozehrání nejvýše vyskočil domácí Němec a hlavou vyrovnal na 3:3.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - T. Binka [-] , O. Benda [-] , F. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] (76. V. Bastl [-] ) , V. Bence [-] , T. Dočkal [-] , L. Rampír [-] , O. Široký [-] (66. I. Večeřa [-] ) , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Odvářka [-] , V. Vepřovský [-] , F. Tůma [-] - P. Chlad [-] , J. Voborník [-] , J. Stránský [-] , O. Bělovský [-] (81. P. Ledvinka [-] ) - P. Hanousek [-] , F. Janda [-] (75. V. Veselý [-] ) , J. Bláha [-]

ŽK: 40. V. Bence , 49. L. Rampír , 57. T. Binka - 26. J. Stránský , 86. F. Tůma .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - KLINER Jan, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Lukáš Dvořáček
Tip experta: výhra domácích

Chotěboři se letos nedaří, naopak Okříšky podávají sympatické výkony. Okříšky těsně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů