Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 10:30

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeli mají první výhru, doma porazili Žirovnici


20

V neděli ráno se ve stáji utkal tým Sapeli Polná s hosty ze Žirovnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1-0.

Sapeláci vstoupili do utkání velmi aktivně a již v 7.minutě po centru Přibyla zakončoval v tutovce Brabec. Gólman Trepka dokázal vyrazit jeho hlavičku a následně chytit i jeho dorážku. O dvě minuty později orazítkoval Filip Dvořáček břevno žirovnické branky, dorážku Tomáše Reitermana zablokovali obránci a následná střela Mužíka skončila těsně vedle pravé tyče hostující branky.O chvilku později dostal gólman hostí žlutou kartu. Ve 13.minutě našel přesný pas Filipa Dvořáčka nabíhajícího Brabce a soupeři nezbylo nic jiného, než ho v šestnáctce faulovat nedovoleně. Sudí Straka nařídil pokutový kop, který proměnil Filip Dvořáček 1-0. Ve 24. minutě po rohu Přibyla Tomáš Matějíček v dobré pozici přestřelil branku. Ve 32. minutě hostující Hřebecký z 20 metrů napálil míč do levé tyče domácí branky. Další penaltový moment přineslo sražení Dominika Skotara zezadu obráncem na malém vápně, sudí Straka v sobě již odvahu nenašel a tak zůstala jeho píšťalka němá. Ve 45. minutě si na přesný centr Mužíka naběhl Tomáš Reiterman, jeho hlavička však minula branku hostí. 

Ve druhé půli jsme viděli 6 branek

Začátek druhé půle byl pro Sapeláky jako z hrozného snu. Ve 47. minutě vyrovnal přesnou přízemní střelou k tyči Vodáček 1-1. O dvě minuty později přizvedl centrovaný míč Kučera a hosté dokonce vedli 1-2! Domácí to však nezabalili a v 54. minutě předvedl krásnou akci Brabec, naservíroval míč Dominiku Skotarovi a ten srovnal na 2-2. O pět minut později byl na začátku akce opět Brabec a po spolupráci se Skotarem zakončoval Filip Dvořáček a domácí znovu vedli! Ani další penaltový zákrok na neudržitelného Skotara se nepískal. V 71.minutě opět Brabec, centroval, ale nikdo z trojice nabíhajících našich hráčů /Dvořáček, Skotar, Částka/ nedokázal skórovat. V 76.minutě podstoupil tvrdý souboj s obráncem Žirovnice Dominik Skotar, na odražený míč si chytře počkal Filip Dvořáček, obešel i gólmana a zvýšil na 4-2 a završil hattrick. Kdo si myslel, že se utkání již v klidu dohraje, ten se mýlil. O minutu později snížil hlavou Vilímek a bylo to zase jen o gól. Potom ještě hosté nastřelili tyč a jelikož se neprosadili ani Dominik Skotar a Filip Dvořáček, tak první tři body za vítězství berou domácí



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): Po téměř roční pauze jsme konečně dokázali zvítězit. Proti Žirovnici jsme předvedli kvalitní bojovný výkon a zaslouženě jsme vyhráli. Jsem rád, že naše výkonu jdou nahoru.




Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - O. Částka [-] (88. J. Szabó [-] ) , Š. Bambula [-] , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] (86. L. Slezák [-] ) , F. Dvořáček [-] , T. Matějíček [-] (50. D. Procházka [-] ) , J. Mužík [-] , M. Boháček [-] , D. Skotar [-] , T. Reiterman [-]

FC Slavoj Žirovnice
T. Trepka [-] - M. Hřebecký [-] (71. M. Duba [-] ) , J. Kocourek [-] (89. M. Jirsa [-] ) , T. Hřebecký [-] (59. F. Vilímek [-] ) , K. Tolkner [-] , J. Svoboda [-] , V. Kučera [-] , V. Cajz [-] , A. Vaš [-] (80. M. Kořínek [-] ) , T. Knotek [-] , J. Vodáček [-]

ŽK: 35. T. Reiterman , 56. J. Mužík , 63. M. Boháček , 67. O. Přibyl - 9. T. Trepka , 15. J. Vodáček , 22. A. Vaš , 67. V. Cajz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: STRAKA Karel - HANZL Daniel, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Matěj Pánek
Tip experta: výhra hostů

Tady to je jasné, Žirovnice to venku zvládne a odveze si tři body

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Sapeláci minulý zápas hráli s taktikou "more goals you dáš, more points you máš" a teda místo čtyřech bodů ukořistili jen jeden. Kapitán v poločase musel zuřit nad nedůsledností obrany a druhý poločas zápasu už vypadal lépe... Očekávám zajištěnou obranu a hrození rychlými kontry, popřípadě standardními situacemi.
V zápasech Slavoje taky padá mraky gólů, až je to nelidský, ale obranná a útočná fáze se stabilizovala.
Slavoj podle mého najde recept na Sapeláckou obranu a odveze si krásnou výhru 0:1.