2:2
(2:0)
58. M. Neuwirth
77. R. Hrobař (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov získal první bod, remizoval v Třebíči.


Branky


26. S. Dušovský , 29. P. Ošmera - 58. M. Neuwirth , 77. R. Hrobař (vl.)
20

Zápas druhého a posledního týmu tabulky skončil smírně 2-2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebíč vedla v poločase 2-0

V 5. kole se setkal druhý celek s posledním týmem v tabulce. Každý by tipoval výhru domácí Třebíče, ale hosté od začátku na Třebíč vlítli a dělali domácím potíže. Rychle dostupovali hráče a hráli agresivní fotbal. Domácí se nedokázali zkoncentrovat a herně se přizpůsobili hostům a to se jim hodilo dostávali se do šancí. V 18. a 23. Minutě se dostal do dvou příležitostí Novák, když zpoza velkého vápna vyslal dvě nepříjemný střely, které byly stopery tečované naštěstí pro domácí si brankář Duba s nimi poradil. Ve 26. Minutě Suchna našel krásnou přihrávkou Dušovskýho a ten otevřel skóre, to Třebíč nakoplo a ve 29. Minutě opět Suchna našel přihrávkou Ošmeru který si navedl balon na střed a přízemní střelou navýšil dvoubrankový náskok. Bedřichov ale nesklopil hlavy dolů a hrál svoji hru, tak že nakopával balóny přes lajnu a snažil se vstřelit branku, ale to se jim ale nepovedlo.

 

Bedřichov se probral a vyrovnal.

Druhý poločas se od písknutí vyvíjel lépe pro hostí, když po chybě v obraně se v 58. Minutě dostal k míči střídající Neuwirth a z velkého vápna krásnou střelou pod břevno, kde se to ještě 3x odrazil míč od země, nedal brankaři Dubovi šanci. V 60. Minutě domácí měli příležitost přímého kopu, ale skvělým zákrokem Šány vytáhl střelu na roh. Třebíč po obdržené brance přestala hrát a dělala zbytečné chyby, hosté toho využívali a dostávali se do gólových situací, ale brankář Duba to skvělými zákroky ustál. V 77. Minutě po rohu hostů nešťastně trefil míč Hrobaře a ten si dal vlastní gól a rázem bylo vyrovnáno. Třebíč to těžko brala ke konci zápasu se snažila vsítit branku, ale nedařilo se jak gólově tak herně.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Patrik Duba (brankář): Od začátku se zápas pro nás nevyvíjel dobře. Herně jsme se přizpůsobili hostům a nehráli jsme to co jsme chtěli. Pro náš tým je to velké zklamání ztratit laciné body, ale aspoň bod. Do dalšího zápasu musíme zabrat

TJ Sokol Bedřichov
Lukáš Dvořáček (obránce): Konečně jsme podali výkon, který jsme předváděli minulou sezonu. Trápili jsme lídra tabulky a nebojím se říct, že jsme byli i lepším týmem. Vytvořili jsme si spoustu šancí a mohli jsme i vyhrát, ale bod určitě bereme. Doufám, že se tímhle zápasem odrazíme a body budou přibývat.



Sestavy


HFK Třebíč
P. Duba [-] - L. Karásek [-] , P. Ošmera [-] , S. Dušovský [-] , J. Uličný [-] , A. Suchna [-] , T. Válek [-] , M. Votoupal [-] , R. Hrobař [-] , P. Florián [-] , R. Bence [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Novák [-] , D. Vaněk [-] (90. P. Štěpánek [-] ) , M. Pojer [-] , R. Diviš [-] , F. Novák [-] (46. M. Neuwirth [-] ) , L. Dvořáček [-] , J. Vorálek [-] , T. Grepl [-] , T. Pokorný [-] , J. Paulík [-] (61. D. Šaroun [-] )

Počet diváků: 101. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - STEHLÍK Michal, ŠIMEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Matěj Pánek
Tip experta: výhra domácích

HFK jasně vyhraje, Bedřichovu se v této sezóně nedaří, nechytne se ani v Třebíči.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích