0:1
(0:1)
34. L. Gregor (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav loupila v Chotěboři


Branky


34. L. Gregor (vl.)
21

5. kolo KP Vysočiny a derby, Přibyslav, která v minulém kole porazila Šebkovice zajížděla do Chotěboře, která prohrála s Pelhřimovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 0-1

Od úvodních minut jsme sledovali velmi tvrdý zápas plný soubojů. Hosté hráli odhodlaně a vypadali, že určitě nepřijeli prohrát. Domácí se snažili nakopávat balony, ale hostující stopeři Vopršal s Votavou skvěle odolávali nákopům. Přibyslav měla občasné šance, Chotěboř se k ničemu nedostala. V 15. minutě kopal přímý kop Škacha, ale domácí brankář nemusel zasahovat. O 8 minut později vyslal hostující Krčál po lajně Bačkovského, který  postupoval z boku na  brankáře Dobrovolného, jeho střelu domácí brankář na poslední chvíli vytěsnil na roh. Další šance hostů přišla ve 34. minutě, opět standartní situace, míč se odrazil od Sibery, a následně Votava v souboji s domácím Gregorem, který nasměroval míč do vlastní sítě, 0-1. V závěru poločasu se Chotěboř dostala do hry, ale hosté se ubránili. Ve 45. minutě po rohovém kopu Chotěboře se dostali hosté do brejku, Tvrdík postupoval se Škachou 2 na 1, Škacha přihrával Tvrdíkovi, který vracel vzduchem Škachovi a ze šance 2 na 1 vzniklo 2 na 6. Poločas 0-1

Domácím tlak nestačil

Ve druhém poločase nastoupil za domácí vyrostlý útočník Nedvěd, ale i s jeho výškou si hostující obrana dokázala poradit, šanci měl Stránský, Voborník i Hanousek, ale hosté hráli výborně dozadu. Potom domácí hráč upadl ve vápně, penalta se ale nepískala. Hosté už pouze útočili z protiútoků, domácí tlačili, ale ani domácí fanoušci nedokázali domácím pomoci k vytouženému vyrovnávajícímu gólu a hosté si po skvělém obranném výkonu odváží všechny tři body a dotahují se na Chotěboř se sedmi body.



Ohlasy k zápasu



SK Přibyslav
Jiří Stejskal (trenér): První poločas byl z naší strany vydařenější, byli jsme důrazní, aktivní a soupeře přehrávali. Z několika šanci jsme vytěžili gól. Ve druhém poločase jsme se nedostali do hry a domácí těžili z nakopávaných balónů. Bojovnosti jsme získali důležité 3 body.



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - F. Tůma [-] , M. Somerauer [-] , M. Somerauer [-] - P. Chlad [-] , J. Voborník [-] , J. Stránský [-] - P. Hanousek [-] , F. Janda [-] (67. V. Vepřovský [-] ) - M. Moravec [-] , L. Gregor [-] (46. A. Nedvěd [-] )

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Vopršal [-] , M. Ondra [-] , M. Votava [-] - S. Pochop [-] , J. Sibera [-] , L. Vykoukal [-] (59. F. Bačkovský [-] ) , M. Krčál [-] (83. T. Němec [-] ) , J. Bačkovský [-] - D. Tvrdík [-] (71. L. Smejkal [-] ) , P. Škacha [-] -

ŽK: 47. F. Janda - 24. P. Škacha .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - PORUPKA František, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Matěj Pánek
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude vyrovnané, ale věřím spíše Chotěboři . V jejich prospěch bude hrát domácí hřiště.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích