2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov porazil Chotěboř


Branky


18

V dalším kole Krajského přeboru Vysočiny mužů přivítal Pelhřimov na „domácí“ půdě nevyzpytatelnou Chotěboř, která před tímto zápasem měla na svém kontě 7 bodů, tedy o bod více než áčko Pelhřimova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1-0.

Domácí začali zostra, vedení se mohli ujmout hned ve 3. minutě, když na levé straně unikl Mazač a jeho střela jen těsně minula pravou tyč Dobrovolného brány. O 4 minuty využil Benda Kellerovu ztrátu míče a založil po levé straně útočnou akci, na jejímž konci se pokusil obloučkem překonat hostujícího gólmana Rejthar, ani jeho pokus ovšem nebyl úspěšný. V 10. minutě si hostující kapitán Somerauer poradil se Skořepou, přihrál zleva míč svému spoluhráči do vápna, jeho pokus ale Rejthar stačil uklidit na roh. Z něj hosté mohli vytěžit vyrovnání, hlavička Odvářky ale mířila naštěstí pro domácí nad Holického bránu. I když si byli domácí vědomi síly Chotěboře v soubojích o míč ve vzduchu, nakonec to byli právě oni, kdo se ujali vedení – hlavičkou se po rohu Homolky trefil v 18. minutě Skořepa – 1:0. Ve 33. minutě mohl navýšit vedení kapitán Poul, jeho oblouček po přihrávce od Bendy ale gólman Dobrovolný lapil. O minutu později přišla šance hostí, když rozehráli trestný kop a Nedvěd hlavičkoval těsně nad bránu Pelhřimova. V 36. minutě se blýskl gólman Pelhřimova, když bravurně vytáhl šanci hostů na roh. Před odchodem do kabin se ještě hosté dvakrát po sobě dopustili nedovoleného zákroku a následně nařízený trestný kop zahrál V. Poul. Ani z této příležitosti ale gól nepadl, a tak do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí Pelhřimov.

Druhý poločas

Do druhé půle vstoupili domácí s jednou změnou v sestavě, když Rejthara nahradil Mazanec. Blažek se posunul trochu netradičně do obrany a Mazanec zaujal místo v první linii. Ve 46. minutě utekl po levé straně Benda, poslal před bránu pěknou přihrávku, bohužel Mazanec se ke střele nedostal. Hosté mohli vyrovnat o minutu později, když po centru střílel Bělovský, Holický ale jeho pokus nadvakrát chytil. Tribuna zabouřila ve 49. minutě, když se po centru Homolky trefil kapitán Dan Poul a zvýšil tak vedení svého týmu – 2:0. V 69. minutě zahrávali hosté roh, centr Bělovského sebrala domácí obrana, Mazanec se dostal do brejku, poslal doprava přihrávku volnému Fikarovi, ten bohužel pro Pelhřimov trefil z úhlu jen boční síť. Bojovní hosté hrozili převážně dlouhými míči na své vysoké hráče, Pelhřimov ovšem toto nebezpečí dokázal eliminovat a vzdušný souboj vyhrál. Do konce utkání se již nic nezměnilo a tak Pelhřimov si do tabulky připsal další tři body a s 9ti body a při skóre 12:3 je momentálně druhý za HFK Třebíč.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Pavel Regásek (trenér): Jsem spokojen pouze se ziskem 3 bodů... celkově naše hra byla dosti neurovnaná bez patřičného náboje... ve druhém poločase jsme se uspokojili výsledkem a profesorky zápas dohráli... a to rozhodně není můj šálek kávy...do dalších zápasů budeme muset hodně přidat na důrazu a nasazení, abychom byli i nadále bodově úspěšní..




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - M. Kostroun [-] , M. Skořepa [-] , J. Homolka [-] , J. Rejthar [-] (46. T. Mazanec [-] ) - V. Poul [-] (74. D. Viktora [-] ) , D. Poul [-] - O. Blažek [-] , J. Vlk [-] (68. A. Fikar [-] ) , P. Benda [-] , T. Mazač [-] (80. V. Kotek [-] )

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - F. Tůma [-] , M. Somerauer [-] , T. Keller [-] (70. V. Vepřovský [-] ) , M. Somerauer [-] - J. Stránský [-] , P. Chlad [-] , O. Bělovský [-] (76. L. Gregor [-] ) - A. Nedvěd [-] - M. Moravec [-] , M. Odvářka [-] (56. F. Janda [-] )

ŽK: 39. O. Bělovský .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - POJEZNÝ Karel, KARLÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Patrik Duba
Tip experta: výhra domácích

Dva dobrý týmy, hodně útočící, ale Pelhřimov by si to mohl doma pohlídat a zvítězit

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích