0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves poprvé padla


Branky


18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Hrál se 4 zápas o první příčku v tabulce. Zápas byl pro oba týmy velice těžký kvůli podmáčenýmu trávníku. Od prvního písknutí se lépe dařilo hostům když v klidu držely míč a nikam se moc nehrnuli aby neudělali chybu a nedali tak možnost domácím aby šly do nějakých kombinací. Třebíč využívala své rychlé záložníky a to se jim také povedlo když ve 29. Minutě Dušovský vrátil balón do malého vápna a tam zakončoval Válek. Domácí si taky vytvořili nějaký šance ale na ně se brankář Duba ani nezapotil. Ve 40. Minutě po křižném balónu dostal Bence ale křižnou střelou kousek minul bránu.

2. poločas

Do druhého poločasu domácí nastoupili s dvouma útočníkama tak že hosté neměly takový prostor na krátkou rozehrávku a museli zvolit nakopávaný balóny. Domácí ve druhé půli měli více ze hry byly běhavější a chtěli vstřelit branku. Když se dostali do dvou šanci tak skvělýma zákroky brankaře Duby jim to nedovolil. V 70. Minutě se krásnou přihrávkou dostal Ošmera ale po kličce obráncovi stál v cestě druhý vracející obránce. Ke konci zápasu hostům docházeli síly a toho domácí využívali. Posledních 6. Minut domácí měly asi 5 rohových kopů který dobře kopali do vápna ale chyběla tam přesná koncovka. Zápas byl nahoru dolů a hodně náročný pro týmy ale hosté to zvládly a vedou teď Krajskou tabulku.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Patrik Duba (brankář): Jsem rád, že jsme tenhle zápas zvládly byl hodně náročný skrz podmáčený hřiště. Byly to pro nás důležité body aby jsme se dostali na první místo ale teď se musíme soustředit na další zápas proti Bedřichovu.

HFK Třebíč
Václav Pohanka (trenér): Bylo to utkání dvou poločasu. Nám se nepovedla první půle, především její druhá část. Hosté využili jednu ze svých šancí a po zásluze vedli. Naopak druhý poločas byl v naší režii, bohužel jsme nedokázali proměnit své vyložené šance.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - O. Starý [-] , M. Novotný [-] (53. J. Ptáček [-] ) , F. Nečas [-] , M. Žák [-] , O. Dacer [-] , V. Komínek [-] (74. J. Šandera [-] ) , M. Kuchta [-] , L. Komínek [-] , J. Krejčí [-] (87. J. Havlík [-] ) , O. Forchtsam [-]

HFK Třebíč
P. Duba [-] - P. Florián [-] , T. Hrbáček [-] , P. Ošmera [-] (86. D. Kovář [-] ) , S. Dušovský [-] (81. M. Sáček [-] ) , J. Uličný [-] , A. Suchna [-] , T. Válek [-] , M. Votoupal [-] , R. Hrobař [-] , R. Bence [-]

ŽK: 45. M. Žák - 54. J. Uličný , 87. R. Hrobař , 90. T. Hrbáček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SVOBODA Patrik - HANZL Daniel, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Patrik Duba
Tip experta: výhra hostů

Nová Ves je rozjetá, jsou zatím první ale bude to zajímavý zápas a může to být o jednom gólu, ale Třebíč by si s tím mohla poradit a vyhrát

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

jsou týmový

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza