0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 10:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav remizovala v Sapeli 0-0.


Branky


11

Diváci, na hřišti v obci Stáj v jihlavském okrese, kde se v neděli dopoledne hrálo polensko-přibyslavské derby přeboru Kraje Vysočina mezi kluby Sapeli Polná a SK Přibyslav, se branky nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

poločas 0-0

Ve druhé minutě měli hosté příležitost, Krčál vybídl Vykoukala, který postupoval z boku na domácího brankáře, trefil ale přímo prostředek branky. Hned v 5. minutě se vyznamenal skvělý Pazderka v bráně hostů, vychytal Mužíka. O 5 minut později si pripsal brankář hostí další zákrok, tentokrát střílel Dvořáček. Ve 22. minutě trefil Matějíček v domácích barvách pouze tyč přibyslavské svatyně. O minutu později ukázal svoje chopnosti střídající Skotar, ale ani on ani nabíhající Částka svoji šanci neproměnili. Ve 27. minutě pálil Bačkovský J. mimo branku domácích. Ve 30. minutě opět skvělý Pazderka vychtal Částkův únik. Minutu na to přestřelil Skotar. 33. minuta a opět souboj Částka - Pazderka, ale hostující brankář vzešel nadvakrát jako vítěz. 42. minuta a další šance Bačkovského J. , ale střela z podobného místa opět skončila těsně vedle branky domácích.

Druhý poločas také branky nepřinesl.

Ve 49. minutě pálil Bačkovský F. pouze do středu domácí branky. V 57. minutě skóroval domácí Tomáš Reiterman, gól však nebyl uznán, po faulu na brankáře Pazderku. V 68. minutě vypálil vedle Mužík. o 3 minuty později nastřelil hostující Krčál tyč Pokorného branky. V další šanci selhal Škacha, kterého ubránil Mužík. Utkání dvou bodově velmi chudých týmů skončilo remizou, která ani jednomu z týmů nepomohla. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): Proti Přibyslavi jsme neodehráli vyloženě špatné utkání. Jsem rád, že jsme vzadu udrželi nulu, ale stále nás trápí neproměňovaní šancí. Do příštího zápasu máme na čem pracovat.

SK Přibyslav
Jiří Stejskal (trenér): V těžkém utkání na hřišti soupeře jsme nedokázali proměnit vyložené šance, které jsme si vypracovali. Ale to ani soupeř, takže utkání skončilo zaslouženou remízou. Utkání jsme odehráli ve velkém nasazeni a s patřičnou bojovnosti, což je pozitivní, bohužel ale bez gólového efektu.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - F. Dvořáček [-] , O. Přibyl [-] , P. Fišer [-] (35. T. Matějíček [-] ) , J. Flekal [-] , J. Mužík [-] , M. Boháček [-] , P. Matějíček [-] (51. D. Padrnos [-] ) , J. Szabó [-] (17. D. Skotar [-] ) , O. Částka [-] , T. Reiterman [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Prchal [-] , J. Vopršal [-] , M. Votava [-] - M. Krčál [-] , S. Pochop [-] , F. Bačkovský [-] , J. Sibera [-] , L. Vykoukal [-] (77. M. Ondra [-] ) - P. Škacha [-] , J. Bačkovský [-] (59. J. Imramovský [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fotr Jan - TERBER Ondřej, KARLÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Očekávám zlepšené obrany obou týmů, zvláště domácích. Pokud se kapitán Sapeláků "neutrhne z řetězu", tak očekávám remízu 0:0.

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Jan Homolka
Tip experta: remíza

Zatím ani jeden tým nevyhrál, myslím, že to tak zůstane i po vzájemném souboji.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza