0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov vyhrál proti Bedřichovu.


Branky


54. P. Benda , 66. D. Poul
11

Bedřichov držel dlouho nulu, ale na body to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

poločas 0-0.

Již ve 3. minutě vyslal zleva do vápna přihrávku hostující Benda, odražený míč našel Poula, jeho pěkná střela šla ale vedle branky Bedřichova. Domácí tým od úvodních minut vůbec nepůsobil zakřiknutě, v 7. minutě využili Bedřichovští nepřesnosti v obraně Pelhřimova, střela Štěpánka šla ale naštěstí pro hosty mimo branku. V 15. minutě se ke slovu dostali opět hosté, Točík nejprve ustál faul od domácího hráče a po spolupráci s Mazačem trefil spojnici břevna a tyče Šánovy branky. Následnou odrazku poslal Mazač vedle. Přílišný důraz domácího hráče v osobním souboji přinesl ve 22. minutě trestný kop pro Pelhřimov, ale ani z toho nic hosté nevytěžili, Naniaš poslal míč nad branku Šány. O 6 minut později fauloval Rejthar hráče Bedřichova, domácí Štěpánek ale netrefil míč ideálně a jeho přízemní střela bez razance šla vedle pravé tyče Holického brány. Kolem 35. minuty zatlačili Bedřichovští hosty na chvíli na jejich polovinu a z toho mohl vytěžit gól Novák, jeho střela ale minula pravou tyč brány hostí. Pomalejšího návratu domácích hráčů na vlastní polovinu hřiště využil pelhřimovský Blažek, po pravé straně zatáhl míč, ze slibně vypadající akce byl ale bohužel pro hosty nakonec jen odkop od brány Šány. 4 minuty před koncem prvního poločasu Poul V. rozehrál trestný kop, ten tečoval Poul Daniel, gólman ale stačil míč sebrat. Ve 43. minutě zblokoval střelu Bendy domácí obránce na roh, ani z toho ale hosté nic nevytěžili a tak do kabin se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Favorit se probudil a odváží si body.

Do druhé půle vstoupili aktivněji hráči Pelhřimova, již ve 47. minutě zahrávali trestný kop po faulu na Bendu, ten ale stihli domácí hráči odvrátit na roh. Ve 48. minutě měl gólovou příležitost Blažek, míč zleva mířící do prázdné brány ale stihl domácí obránce zblokovat na roh. Skóre se měnilo v 54. minutě, kdy Pelhřimov rozehrál rohový kop a závaru před domácí brankou využil Benda a nekompromisní střelou skrze chumel hráčů zajistil pro svůj tým vedení 0:1. Pelhřimov tato branka nakopla a zatlačili domácí na jejich půli. V 55. minutě si naběhl zprava Vlk, poslal pěknou přihrávku do vápna, kde se ale nikdo k teči nedostal. Skóre se podruhé měnilo v 66. minutě, kdy na 0:2 zvýšil kapitán Poul Daniel. V 76. minutě se mohl dalším střelcem stát Mazáč, když šel sám na bránu, gólman Šána ale jeho pokus vytlačil na roh. Domácí ještě zazlobili v 79. minutě, kdy si zleva naběhl Tesař, jeho centr ale Skořepa odvrátil na roh. Z toho Bedřichovští také nic nevytěžili a tak i přes ohromnou bojovnost a urputnost domácích se vítězem tohoto utkání stal fotbalovější Pelhřimov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Pavel Regásek (trenér): Do utkání jsme šli s vědomím že nám Bedřichov nedá nic zadarmo, tak se také stalo. Cíl byl odvézt 3 body a odehrát toto utkání s nulou a to jsme splnili. Velmi bojovné utkání naši hráči zvládli a myslím že naprosto zaslouženě jsme v utkání zvítězili




Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - F. Novák [-] , J. Hruška [-] (55. D. Tesař [-] ) , M. Neuwirth [-] , P. Štěpánek [-] , D. Lengal [-] (82. P. Málek [-] ) , T. Pokorný [-] , T. Grepl [-] , J. Mareš [-] , D. Mašek [-] , D. Šaroun [-] (73. A. Samek [-] )

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - M. Skořepa [-] , J. Rejthar [-] (77. V. Kotek [-] ) , M. Naniáš [-] , J. Homolka [-] - O. Točík [-] (46. J. Vlk [-] ) , D. Poul [-] , V. Poul [-] (82. D. Viktora [-] ) - T. Mazač [-] (83. A. Fikar [-] ) , O. Blažek [-] (67. T. Mazanec [-] ) , P. Benda [-]

ŽK: 19. F. Novák , 80. D. Mašek , 90. T. Grepl - 24. M. Naniáš , 29. J. Rejthar , 76. V. Poul .
Počet diváků: 135.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Jan Homolka
Tip experta: výhra hostů

Bedřichov dostal ve dvou zápasech 10 gólů, my chceme potvrdit domácí výhru se Šebkovicemi a z Bedřichova odvézt všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů