7:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit deklasoval Outsidera, Pelhřimov vyhrál vysoko 7-0.


Branky


4. T. Mazač , 28. T. Mazač , 66. T. Mazač , 70. O. Točík , 76. D. Poul (p.) , 80. D. Poul (p.) , 85. T. Mazanec
10

Zápas Davida s Goliášem, skončil vysokým debaklem 7-0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové skóre 2-0.

Ve druhém kole Krajského přeboru Vysočiny přivítali pelhřimovští fotbalisté na trávníku v Kamenici nad Lipou hosty ze Šebkovic. Snaha odčinit porážku z prvního kola v Nové Vsi byla na hráčích Pelhřimova vidět již od prvních minut. Již ve 4. minutě otevřel skóre utkání Mazač, když využil nedorozumění mezi hostujícími obránci – 1:0. Navýšit skóre mohli domácí hráči ve 20. minutě, kdy po rohu hlavičkovali těsně nad bránu hostujícího gólmana Kuby. O minutu později Kuba pokryl šanci zleva nabíhajícího Bendy. Ke slovu se hosté dostali ve 24. minutě a domácím trochu zatrnulo, když po faulu Poula kopali standardku, ale naštěstí Rejthar uklidil míč do bezpečí. Možnost další standardky dostaly Šebkovice ve 28. minutě, Venhoda ale poslal míč přímo do náruče Holického. Skóre se měnilo o minutu později, když se přes několik hráčů hostí probojoval Mazač a střelou pod břevno zvýšil náskok svého týmu – 2:0. Ve 33. minutě ten samý hráč ještě hattrick odmítl, když po centru Homolky přehlavičkoval bránu. Do konce prvního poločasu se již nic vážného na hřišti nedělo a tak oba týmy do kabin za stavu 2:0 pro domácí Pelhřimov.

Ve druhém poločase Pelhřimov roztočil gólový kolotoč.

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí, hostům postupně docházely síly a pelhřimovskou bránu ohrozili méně než sporadicky. Zato domácím se dařilo. V 66. minutě završil hattrick Mazač – 3:0. O čtyři minuty později zužitkoval přihrávku od tohoto hráče Točík a navýšil skóre na 4:0 pro Pelhřimov. V 76. minutě vrazil rukama v pokutovém území hostující Přibil do Mazance a pískala se tak penalta. Tu bezpečně proměnil kapitán Dan Poul – 5:0. V 80. minutě byl Mazanec opět faulován v pokutovém území, tentokráte Venhodou. Následně nařízený pokutový kop nadvakrát proměnil Dan Poul – 6:0. Útočník Pelhřimova bude po tomto utkání zřejmě noční můrou hostujících Šebkovic, v 85. minutě se trefil po přihrávce Skořepy a na ukazateli skóre tak svítilo 7:0. Kosmetickou úpravu na skóre mohl zařídit kapitán Poul, jeho střelu ovšem gólman Kuba vytáhl nad břevno. Hráči Pelhřimova tak odčinili prohru z prvního kola KP v Nové Vsi. Naopak domácí po remíze s týmem Sapeli teď vysoko prohráli.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Pavel Regásek (trenér): I přes to, že jsme nastříleli soupeři 7 branek, musíme být pokorní, jelikož naše hra ještě zdaleka nedosahovala kvality z minulého ročníku. Stále na tom pracujeme a chceme být ještě silnější... Co je pro mně velmi pozitivní, je to, že se opět probudil k životu náš nejlepší střelec Tomáš Mazač a svým výkonem povznesl naši hru. Jinak to ale bylo naprosto zasloužené vítězství celého týmu.




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - J. Homolka [-] , M. Naniáš [-] , J. Rejthar [-] , V. Kotek [-] (73. M. Skořepa [-] ) - V. Poul [-] (76. D. Viktora [-] ) , D. Poul [-] , J. Vlk [-] (61. O. Točík [-] ) - O. Blažek [-] (64. T. Mazanec [-] ) , T. Mazač [-] (76. A. Fikar [-] ) , P. Benda [-]

TJ Sokol Šebkovice, z.s.
J. Kuba [-] - Z. Karásek [-] , J. Železný [-] (66. Z. Přibil [-] ) , Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , A. Pacas [-] , T. Kotačka [-] , M. Pánek [-] (86. M. Rybka [-] ) , V. Němec [-] , V. Říha [-] , P. Hrůza [-]

ŽK: 50. D. Poul - 35. P. Hrůza .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Dvořák Jan - FOTR Jan, JANOVSKÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: výhra domácích

Domácím se úvodní zápas nepovedl, ale proti Šebkovicím splní úlohu velkého favorita a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích