1:2
(1:2)
25. L. Vodička (p.)
36. L. Vodička (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posázavské derby pro Ledeč.


Branky


45. F. Bačkovský - 25. L. Vodička (p.) , 36. L. Vodička (p.)
9

V zápase o řeku Sázavu byli úspěšnější hosté z Ledče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jsme viděli všechny branky zápasu.

V neděli 16.8.2020 se v Přibyslavi odehrálo 2.kolo KP Vysočiny. Domácí Přibyslav přivítala v posázavském derby Ledeč nad Sázavou. Očekával se pikantní souboj, jelikož trenér hostů František Polák před touto sezonou přešel po dvouletém působení z Přibyslavi do Ledče. V úvodních minutách měli míč na kopačkách spíš hosté, ale žádné šance jsme neviděli. Zápas byl velmi defenzivní a hrálo se nejvíce na středu pole. Ve 25. minutě domácí brankář Pazderka neodhadl výběh a srazil k zemi hostujícího Trpišovského, rozhodčí Terber nařídil pokutový kop pro hosty a udělil domácímu brankáři žlutou kartu. Z nabídnutou šancí pokutového kopu si hostující Vodička poradil a poslal míč přesně do šibenice, 0-1. O deset minut později se ve vápně skácel po sporném souboji s Votavou opět Trpišovský a k nelibosti fanoušků byla odpískána druhá penalta ve prospěch hostů. Ledečský středopolař opět nezaváhal a počkal si na pohyb domácího brankáře a svým druhým gólem z penalty zvýšil na 0-2 pro hosty. Už už to vypadalo, že se půjde za tohoto stavu do kabin, ale domácí Krčál v rohu hřiště vybojoval míč, poslal ho Škachovi, který hledal ve vápně Bačkovského J., ten ještě přenechal svému bratrovi FIlipovi, který se trefil poprvé v dresu A- týmu přesně do šibenice. Po brance domácích zakopl jeden z hráčů Ledče ještě balon, ale po hádkách z rozhodčím to skončilo pouze žlutou kartou pro domácího kapitána Vopršala. Po dvou penaltách a jediné šanci domácích jsme moc šancí ani střel neviděli a do kabin se šlo za stavu 1-2.

Domácí marně tlačili, vyrovnávací branku jsme již neviděli.

Do druhé půle vstoupili hosté hodně opaření, domácím naopak branka „do šatny“ pomohla a ve druhé polovině byla Přibyslav jasně lepší, několik sporných momentů , které tentokráte sudí neposoudil jako nedovolené skončilo pořádnou strkanicí, či hádkou. Domácí se snažili tlačit míč do vápna, ale když už se tam dostali, tak tam byl brankář Bezděk, nebo šla střela mimo. Přibyslav marně dotahovala ale ve velkých šancích selhal Bačkovský J. následně Sibera a v závěru zápasu ještě Votava. Hosté z Ledče si tak odvážejí cenné, ale pro domácí asi trochu kruté 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Jiří Stejskal (trenér): Do utkání jsme vstupovali s cílem vyhrát byt aktivní a nedostat gól. V prvním poločase jsme měli několik šancí ale proměnili možná nejméně nebezpečnou a snížili na 1:2. Bohužel jsme po dvou proměněných penaltách prohrávali. Cílem pro druhy poločas bylo co nejdříve vyrovnat a pokusit se zvrátit nepříznivý výsledek. Bohužel pro nás se stal přehlídkou zahozených šancí. Prohra je hořkou tečkou za jinak celkem slušný výkon.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
František Polák (trenér): V prvním poločase jsme měli více ze hry, i když jsme kromě penalt nevystřelili na branku. Dali jsme dvě branky z penalt a vedli jsme. Branka do šatny ve 45. minutě nás uspala a Přibyslav ve druhé půli hodně tlačila, byla jasně lepší, ale branku naštěstí pro nás nepřidala. Dnešnímu zápasu by asi slušela remíza, ale jsme rádi za 3 body.



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Prchal [-] , M. Votava [-] , J. Vopršal [-] - M. Krčál [-] , L. Vykoukal [-] , F. Bačkovský [-] , S. Pochop [-] , J. Sibera [-] (76. J. Imramovský [-] ) - P. Škacha [-] , J. Bačkovský [-] (67. D. Tvrdík [-] )

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - P. Pešek [-] , M. Chlubna [-] , M. Trpišovský [-] , M. Vágner [-] , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] (79. S. Bezděk [-] ) , J. Smejkal [-] , P. Šíma [-] , R. Kuja [-] (85. J. Petřík [-] ) , M. Havel [-]

Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: remíza

V Přibyslavi očekávám vyrovnané utkání. Oba týmy si připíšou první bod do tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů