Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves doma deklasovala Bedřichov.


Branky


10

Bedřichov opět inkasoval spoustu branek, tentokráte v Nové Vsi u Nového Města na Moravě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4-0 v poločase.

Domácí neponechali nic náhodě a na Bedřichov vlítli hned od úvodních minut. Pro Bedřichov zápas nezačal dobře, píše se 5. minuta utkání, Diviš ztrácí míč na útočné polovině hřiště, ze které pramení brejková situace, kterou hasí Paulík stažením hráče a dostává tak nekompromisní červenou kartu. Od 5. minuty tedy hrál Bedřichov v 10. V 8. minutě přišla ze strany domácích první výstraha po přihrávce mezi hostující obránce, kterou Pokorný nezachytil se musel vyznamenat Šána svým prvním těžkým zákrokem když odhadl směr střely a zažehnal úvodní nebezpečí. Domácí se tlačili čím dál více do zakončení a v 9. minutě Šána likviduje další střelu z poza vápna. V 11. minutě již domácí otevřeli skóre po pěkné křižné přihrávce na křídlo, ze které spoluhráč naservíroval míč Novotnému do prázdné branky, a ten tak otevírá skóre zápasu. V 17. minutě Šána vyráží další z pokusů na rohový kop, kterých měli domácí již od začátku hodně a ve stejné aktivitě borci z Nové Vsi pokračovali i nadále. 20. minuta a další rohový kop, který propadá na bližší tyči a Havlík zvyšuje na 2:0. Ve 25. minutě se po nedorozumění v bedřichovské obraně do šance opět dostávají domácí, ze které gól nepadl. Následuje další z mnoha rohových kopů, ze které vzešla následně střela na zadní tyč, tu Šána vyráží opět na roh, ze kterého nevzešlo nic nebezpečného. Vzápětí poprvé v zápase zahrozili hosté. Diviš dostal balón do lajny, prostrčil ho na Nováka jehož střela byla zblokována a odrazila se ke Greplovi, jeho střelu na bližší tyč brankář domácích vyráží do bezpečí. 34. minuta a další zmatky ze strany Bedřichova, hosté ztrácí míč na půlce hřiště, k míči se dostává Nečas, který si všiml vyběhnutého Šány a lobem zvyšuje na 3:0. 41. minuta a další z řady rohových kopů, po rozehrávce na krátko a následném centru na zadní tyč Šána likviduje na brankové čáře další hrozbu po hlavičce domácích. Ve 44. minutě přichází dlouhý míč za obranu, na kterou nikdo nestačí a domácí Komínek se dostává sám na Šánu, kterému dělá kličku a navyšuje již na 4:0. Takto končí i první poločas.

Druhý poločas se spíše jenom dohrával.

Do druhého poločasu nastala jedna změna v sestavě hostů, kdy brankáře Šánu v bráně vystřídal Bartoň. Hned z úvodu druhé půle opět hrozili domácí. Ve 48. minutě přišla přihrávka mezi beky a následná nahrávka na malé vápno, ze které zakončuje trošku kostrbatě Novotný, ale míč i přesto končí v síti a svým druhým gólem v utkání navyšuje již na 5:0. V 52. minutě přišel záblesk i ze strany Bedřichova. Diviš vybojoval balón na své půlce a kolmicí nachází v náběhu Grepla, který si to ve vápně přichystal na svoji silnější pravou nohu a střelou k levé tyči snižuje na 1:5 z pohledu hostů. V 58. minutě dostává Nečas přihrávku do vápna navádí si míč na levou nohu a střelou na zadní tyč překonává Bartoně a zvyšuje tak již na devastačních 6:1. V poslední půlhodině se toho již příliš neudálo, domácí se již příliš nehnali dopředu, vystačili si s komfortním náskokem a utkání tak končí výsledkem 6:1 pro Novou Ves.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Václav Pohanka (trenér): Utkání rozhodl náš povedený vstup. Během několika minut jsme si vytvořili 4 vyložené brankové příležitosti. V pořadí druhou soupeř zmařil a šel do deseti. Třetí jsme již dokázali proměnit a celý první poločas jsme dominovali. Z druhé poloviny utkání jsem měl smíšené pocity a mrzí mě inkasovaný gól po našich chybách. Každopádně jsem rád za tři body a musím hráče pochválit především za první poločas.




Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - V. Novotný [-] (61. J. Zdražil [-] ) , J. Ptáček [-] (46. M. Kuchta [-] ) , F. Nečas [-] , O. Starý [-] , M. Žák [-] , V. Komínek [-] , J. Nečas [-] , L. Komínek [-] , J. Havlík [-] (46. M. Novotný [-] ) , O. Forchtsam [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] (46. T. Bartoň [-] ) - R. Diviš [-] , F. Novák [-] , M. Neuwirth [-] (70. M. Kolman [-] ) , P. Štěpánek [-] (61. D. Lengal [-] ) , T. Grepl [-] , T. Pokorný [-] , J. Vorálek [-] , J. Mareš [-] , D. Mašek [-] , J. Paulík [-]

ŽK: 27. L. Komínek , 76. O. Starý - 59. F. Novák . ČK: 5. J. Paulík .
Počet diváků: 133.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: výhra domácích

Nová Ves je doma tradičně silná a po výhře nad Pelhřimovem vyhraje i duel s Bedřichovem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích