Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka v Žirovnici skončila šťastněji pro Třebíč


Branky


9

2. kolo KP proti sobě postavilo domácí Žirovnici a hosty z Třebíče, na první pohled obyčejný zápas, ale 200 diváků v Žirovnici vidělo napínavou přestřelku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebíč během šesti minut vstřelila hned 3 branky.

Třebíč začala velmi intenzivně, kdy už ve 3. minutě mohla jít do vedení, po dlouhém centru za obranu se do gólové situace dostal Maleta, ale domácí brankář Švec předvedl skvělý zákrok. V 5.minutě Žirovnice odpověděla, po rohu se prosadil Kučera, Nedáš - Dostaneš. Třebíč se z toho rychle oklepala a po chybách v obraně na straně domácího týmu se během šesti minut trefili Maleta, Bence a Karásek a rázem bylo skóre 1-3 pro Třebíč.Ve 33. minutě domácí snížili na rozdíl jediné branky, když se opět po rohovém kopu prosadil tentokráte Hřebecký T. Ke konci prvního poločasu se do šance dostali opět domácí, ale v cestě stál hostující brankář Duba.

Napínavá přestřelka pokračovala až do 90. minuty.

Druhý poločas začal lépe pro domácí, když po pravé straně utekl Hrbáčkovi hráč a ten ho nešťastně fauloval na penaltu kterou v 55. Minutě s velkým přehledem proměnil kapitán domácího týmu Vodáček a rázem bylo vyrovnáno 3:3. Třebíč po vyrovnávací brance nesklopila hlavy dolu ba naopak dokázala opět rychle odpovědět a jít 57. Minutě do vedení když se trefil pěknou střelou Hrobař.O deset minut později v 67. Minutě poslal Hrobař svůj tým do dvoubrankového vedení. (3:5) Od 70. Minutě hostům docházely síly a jenom nakopávali dlouhé balony, kde si to v klidu obrana domácích sbírala a Žirovnice mohla jít hned do útoku. To se jim také v 78. Minutě podařilo, když po levé straně utekl Cajz střídajícímu Sáčkovi a dokázal prostřelit brankaře hostů. Ke konci zápasu domácí diktovali tempo hry a to se jim také dařilo, dostávali se dlouhými balóny za obranu, ale tam si to hosté dokázali pohlídat nebo v cestě stála branková konstrukce.V závěru zápasu se podařilo domácímu Kučerovi rychle uvolnit a z otočky krásnou střelou na zadní tyč vstřelil tak vyrovnávací branku na 5:5. Každý si už myslel, že se bude opakovat loňský zápas, který skončil 5:5, ale bohužel pro domácí se tak nestalo a v 87. Minutě se dostal k míči Ošmera, když po kličce brankaři nedal šanci a do prázdné branky s klidnou hlavou dokázal vsítit vítězný gól na 6:5. To už si hosté dokázali pohlídat a po náročném zápase, ve kterém padlo dost gólů tak si odvážejí 3 body.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Adam Vaš (obránce): Zápas byl hodně o běhání. My jsme hodně dělali chyby a soupeř to trestal z brejků. 2x se nám podařilo dorovnat dvougólový náskok a pak jsme dostali, řekl bych smolný gól, každopádně takový je fotbal a my se z toho musíme poučit a posunout se k dalšímu zápasu. Fotbal se musel líbit fanouškům, protože to byla hezká přestřelka.

HFK Třebíč
Patrik Duba (brankář): Po předchozí remíze jsme si řekli, že si 3 body odvezeme. Domácí dělali velké chyby v obraně a my jsme toho dokázali využít. Pro fanoušky to musel být krásný zápas, oba týmy se dokázaly brankově prosadit tak, že bylo vidět hodně gólových situací. Za mě to byl náročný zápas a jsem rád že si 3 body vezeme do Třebíče. Doufám že tolik inkasovaných gólů už nebude



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - T. Hřebecký [-] (57. D. Rozporka [-] ) , M. Hřebecký [-] (17. J. Svoboda [-] ) , M. Duba [-] , J. Kocourek [-] , V. Kučera [-] , V. Cajz [-] , A. Vaš [-] , T. Knotek [-] (62. V. Staněk [-] ) , L. Dýnek [-] , J. Vodáček [-]

HFK Třebíč
P. Duba [-] - J. Uličný [-] (89. D. Kovář [-] ) , T. Válek [-] (24. S. Dušovský [-] ) , V. Maleta [-] (74. A. Suchna [-] ) , M. Votoupal [-] , R. Hrobař [-] , P. Florián [-] , P. Ošmera [-] (91. T. Staněk [-] ) , R. Bence [-] , L. Karásek [-] , T. Hrbáček [-]

ŽK: 41. P. Ošmera , 79. R. Hrobař , 90. R. Bence .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: STRAKA Karel - BENEŠ Jiří, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: výhra domácích

Žirovnice hraje pěkný fotbal a střílí hodně gólů. V domácím prostředí Třebíč porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích