4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice potvrdily roli favorita a zaslouženě porazili Přibyslav


Branky


9

Speřice v každém poločase vstřelily dvě branky a zaslouženě si na svém hřišti poradily s Přibyslaví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od úvodu diktovali tempo hry.

První mistrovský zápas po několika měsícové pauze měl ukázat, jak na tom oba kluby jsou. Zápas začal docela ve slušném tempu pro domácí, kteří se snažili držet balón a dostávat se do vápna. Přibyslav přijela s jasným úkolem neinkasovat a z brejků nebo ze standartek dát první gól. 20 minut se hosté bránili tlaku, ale po pauze na občerstvení Speřický stoper Fukan překopl obranu Přibyslavi a Svoboda vyškolil obranu a radoval se z prvního gólu sezóny. Ihned o 3 minuty později Svoboda sklepl na Jančíka ten přihrál do kolmice Soukupovi, který našel krásnou přihrávkou Holendu, ale ten nezakončoval, ještě našel Jančíka, který si věděl rady a poslal brankáře Pazderku do protisměru střely. Do poločasu měli ještě velké tutovky Holenda,Soukup a Svoboda,ale na výborném Pazderkovi si vylámaly zuby. Na straně hostů jsme viděli pouze dva momenty v prvním půli. Nejdříve byl za vápnem faulován Bačkovský J. a z přímého kopu Škacha těsně minul Žáčkovu branku. O chvíli později byl sporně ve vápně faulován Sibera, sudí ovšem zákrok neposoudil jako nedovolených a následovala žlutá karta pro hostujícího Krčála. V prvním poločase jsme viděli hodně soubojů a nedovolených zákroků, ale domácí zaslouženě vedli 2-0.

Speřice kontrolovaly hru.

Do začátku druhého poločasu šli domácí lehce v ospalém tempu nechali lehce vyzdvihnout Přibyslav, v čele s vynikajícím jedenačtyřicetiletým Krčálem ve středu pole, ale pro Přibyslav to bylo málo. Několik standardních situaci v úvodu poločasu Speřice bez problému ubránili. Ještě v 55. minutě se skvěle uvolnil Bačkovský F. a byl faulován zpoza šestnáctky. Krčál střílel na bližší tyč, jenže vysoký stoper Fukan ve zdi tečoval střelu, do protisměru a málem z toho byl vlastenec. Poté Speřice opět přebrali otěže zápasu, zkoušeli to z několika standartek,ale znovu výborný Pazderka vychytal útočníky domácích. Asi největší šanci zápasu spálil domácí Vlček, ale o pár minut si zlepšil chuť krásnou střelou z 25 metrů přímo do šibenice. O pár minut později se trefil z úniku Holenda a bylo po zápase. Zápas za velkého horka skončil šťastně pro domácí 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda ml. (hráč): Věděli jsme jak bude Přibyslav hrát. Myslím, že jsme zápas zvládli dobře a body zůstaly doma

SK Přibyslav
Jiří Stejskal (trenér): Narazili jsme na výborně fyzicky i technicky připraveného soupeře. Předpokládám tým z TOP 5 soutěže. Ustrašeným vstupem do utkání jsme soupeři dovolili nás uzavřít na vlastní polovině a po dvou hrubých chybách skórovat. Do druhé poloviny utkáni jsme vstoupili aktivněji a soupeři se minimálně v aktivitě snažili vyrovnat. Bohužel po dvou dalších slepených gólech bylo po utkáni. Nicméně Speřice zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - M. Sadský [-] , M. Fukan [-] , M. Štěpánek [-] , P. Honzárek [-] (79. V. Zach [-] ) - D. Vlček [-] , J. Holenda [-] , M. Eremiáš [-] (64. J. Moravec [-] ) , D. Jančík [-] - P. Soukup [-] (75. P. Jiřík [-] ) , P. Svoboda [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Vopršal [-] , M. Votava [-] , J. Prchal [-] - S. Pochop [-] , F. Bačkovský [-] , J. Sibera [-] , L. Vykoukal [-] (74. M. Ondra [-] ) , M. Krčál [-] - J. Bačkovský [-] (67. D. Tvrdík [-] ) , P. Škacha [-]

ŽK: 84. D. Vlček - 44. M. Votava , 75. P. Škacha .
Počet diváků: 236.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Bačkovský

Expert: Jakub Bačkovský
Tip experta: remíza

Speřice v přípravě porazili i divizní Brod a mají velmi silný tým, věřím, že si z horké půdy u dálnice odvezeme minimálně bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích