3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves zaskočila favorita


Branky


V. Kotek (vl.) , 20. V. Komínek , 25. F. Nečas - 28. J. Homolka
9

Fotbalisté Nové Vsi u Nového Města na Moravě si na domácím hřišti poradili s favorizovaným Pelhřimovem v poměru 3-1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se odehrálo vše podstatné.

V prvním mistrovském utkání zavítali pelhřimovští hráči do Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Do zápasu vstoupili oba týmy aktivně a hosté si vytvářeli jen náznaky gólových šancí. Produktivnější tak byli domácí, kteří jako první změnili skóre. Získaný míč na středu hřiště se po rychlé akci z levého křídelního prostoru dostal prudkou přihrávkou do pokutového území hostů. První střelu domácích ještě zvládl vyrazit gólman Holický, ale na dorážku hráče Komínka už nedosáhl a novovesští se dostali ve 20. minutě do vedení. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Po průniku po pravé straně přišla přihrávka na hranici pokutového území, kde měl hráč domácích Nečas dostatek času na křížnou střelu a ve 25. minutě navýšil vedení domácích na 2:0. Poté převzal otěže utkání Pelhřimov a po rohovém kopu se do vyložené šance protlačil Daniel Poul, jeho střelu však zázračně vychytal gólman domácích. Gólová přestřelka pokračovala, tentokrát se radovali hosté a ve 28. minutě snížili. Po rozehrání rohové kopu a odraženém míči, centroval hostující hráč zpět před bránu na Homolku. Ten se trochu neobvykle po rohovém kopu ocitl na pravé straně, navedl si míč do pokutového území a prostřelil gólmana na zadní tyč. Následně se ke slovu opět dostali domácí hráči. Po sporné situaci na středu hřiště, využili zmatku v obraně hostů a nastřelili míč před gólmana, kde si nešťastně jeden z pelhřimovských srazili míč do vlastní brány. Hosté mohli ještě snížit v samotném závěru poločasu. Po sérii rohových kopů se v slibné příležitosti ocitl Poul, ale jeho zakončení skončilo pouze na břevně. První polovina utkání tak vyzněl lépe pro domácí, do kabin se odcházelo za stavu 3:1.

Druhý poločas se jenom dohrával.

Do druhého poločasu nastoupili Pelhřimovští s odhodláním otočit nelichotivý stav zápasu. Hned v úvodu si vytvořili šance, které však nezužitkovali. Poté se průběh druhého dějství vyrovnal, hrálo se bez vážnějších šancí na obou stranách. Hosté ještě nastřelili kapitánem Poulem břevno a sólový průnik Oskara Točíka nedopadl tak, jak by si pelhřimovský útočník představoval. Konec utkání si už domácí pohlídali, kouskovali hru, plně využili možnosti střídání a nedovolili hostům korigovat výsledek.



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Daniel Poul (kapitán): Moc pohledných situací dnešní zápas nenabídnul, byl hodně bojovný, plný osobních soubojů. Hlavním problémem byly tři inkasované branky a neproměnění našich vytvořených šancí. První kolo jsme chtěli zvládnout vítězně, což se nám nepovedlo, chceme to napravit hned další zápas



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - O. Starý [-] (87. P. Dobiáš [-] ) , J. Ptáček [-] (68. J. Nečas [-] ) , F. Nečas [-] , M. Žák [-] , O. Dacer [-] (85. J. Zdražil [-] ) , V. Komínek [-] (54. M. Novotný [-] ) , M. Kuchta [-] (69. V. Novotný [-] ) , J. Havlík [-] , L. Komínek [-] , O. Forchtsam [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - V. Kotek [-] , J. Rejthar [-] , M. Naniáš [-] , J. Homolka [-] - J. Vlk [-] , D. Poul [-] , V. Poul [-] (68. D. Viktora [-] ) - T. Mazanec [-] (46. P. Benda [-] ) , O. Blažek [-] , O. Točík [-] (62. T. Mazač [-] )

ŽK: 30. F. Nečas , 71. O. Starý , 73. O. Forchtsam , 90. P. Dobiáš - 30. V. Poul , 40. D. Poul , 58. O. Blažek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - KLINER Jan, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Bačkovský

Expert: Jakub Bačkovský
Tip experta: výhra hostů

Favorit nezaváhá, troufnu si tvrdit, že bude letos dominovat minimálně stejně jako vloni. Výhra pro hosty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Huhtamaki Okříšky 14 31:18 28
2 SK Fotbalová škola Třebíč 14 58:18 27
3 FC Chotěboř 14 29:15 27
4 TJ Slovan Kamenice nad Lipou 14 29:22 24
5 TJ Sapeli Polná 14 20:15 23
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Hobza 17
2 Vojtěch Bence 14
3 Michal Šmarda 11
4 Martin Dvořák 9
5 Tomáš Zacha 7
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Libor Bačkovský 47 50,0% 0
2 Petr Kříž 46 50,5% 1
3 Radek Přivratský 45 45,9% 0
4 Ondřej Přibyl 44 44,9% 0
5 Michal Zikmund 44 45,4% 1
Zobrazit celou tabulku