1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 10:30

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice na úvod remizovali s týmem Sapeli Polná


Branky


9

Ve Stáji v neděli ráno odehrálo 1.kolo KP Vysočiny. Domácí Sapeli remizovali s hosty z dalekých Šebkovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byly jednoznačně lepším týmem.

Od první minuty utkání Sapeláci dobývali branku soupeře, šebkovičtí dobře bránili před svoji šestnáctku a hráli velmi disciplinovaně. Přesto si domácí postupně vytvořili řadu šancí. V páté minutě pálil těsně vedle hostující branky Ondřej Přibyl, v minutě sedmé se neprosadil Jakub Szabó. V osmé minutě hosté vystřelili nad branku. V 16.minutě po kombinaci s Přibylem střílel zpoza šestnáctky Jiří Mužík, gólman Kuba nadvakrát jeho střelu zlikvidoval. V 18. minutě po centru Pavla Matějíčka neproměnil tutovku Ondřej Částka, jeho hlavička z malého vápna šla nad. O dvě minuty později uvolnil Přibyl Částku, ten v tváří tvář gólmanovi hostů neuspěl. Ve 36. minutě pochybil domácí brankář Kubice a hostující Kotačka chybu ztrestal 0-1. Následně nastřelil Ondřej Částka břevno. Ve 38. minutě nacentroval Mužík a ani hlavička Brabce nebyla gólová. Ve 42. minutě opět podržel hosty gólman Kuba, když vyrazil přímý kop Filipa Dvořáčka.

 

Domácí zvládli pouze vyrovnat.

I druhou půli začali domácí aktivně, ale ani Ondřej Částka ani Jakub Szabó své možnosti neproměnili.V 60. minutě nedotlačil míč za brankovou čáru Pavel Matějíček. V 71.minutě centroval Filip Dvořáček do šestnáctky hostí,hostující obránce míč tečoval a ten skončil těsně vedle pravé šibenice Kubovy branky. V 75. minutě mohl skórovat hlavou Filip Dvořáček, ale míč mu sklouzl. Vzápětí přestřelil branku Štěpán Bambula.V 81.minutě se domácí konečně dočkali vyrovnání. Dominik Skotar skvěle unikl obránci, přihrál pod sebe Filipu Dvořáčkovi a ten prostřelil gólmana Kubu 1-1. V 90. minutě skončila střela Mužíka těsně vedle branky hostů. Potom zabrnkal na nervy fanoušků Sapeli David Kubica, když trefil odkopem soupeřova útočníka, naštěstí to hosté nevyužili. Konečné slovo mohl mít David Padrnos, ale ani on neuspěl, navíc pár sekund před koncem utkání šel pod sprchy domácí Brabec.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): V zápase jsme chtěli vstřelit rychlý gól, což se nám nepovedlo a naopak po naší obrovské chybě skóroval soupeř. Ve druhé půlce pokračovala naše snaha prolomit obranu Šebkovic, ale bohužel jsme vstřelili pouze jeden gól. Bod je pro nás rozhodně málo.

TJ Sokol Šebkovice
Matěj Pánek (záložník): Do zápasu jsme chtěli vstoupit důsledně a plně soustředěně, důsledně bránit. Samozřejmě cílem bylo vstřelit gól, což se nám povedlo v prvním poločase. Do druhého vstoupil aktivněji soupeř, ale dařilo se nám odolávat a chodit do brejků. Nakonec jsme inkasovali což nás mrzí, ale bod bereme.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
D. Kubica [-] - O. Částka [-] (62. D. Skotar [-] ) , T. Reiterman [-] , J. Szabó [-] (81. D. Padrnos [-] ) , P. Matějíček [-] , J. Mužík [-] , J. Flekal [-] , F. Dvořáček [-] , M. Brabec [-] , O. Přibyl [-] , Š. Bambula [-]

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - Z. Karásek [-] , Š. Dvořák [-] , A. Pacas [-] (91. D. Bílek [-] ) , J. Železný [-] (93. D. Karásek [-] ) , L. Venhoda [-] , T. Kotačka [-] , M. Pánek [-] , V. Němec [-] , V. Říha [-] , P. Hrůza [-]

ŽK: 83. M. Pánek , 93. L. Venhoda , 94. D. Bílek . ČK: 93. M. Brabec .
Počet diváků: 103.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Jakub Bačkovský
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem, Polná bude letos silná, Šebkovice odjedou s prázdnou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích