0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Velmezu na úvod nastříleli čtyři branky v Bedřichově a zaslouženě vyhráli.


Branky


8

V prvním podzimním zápase KP Vysočiny se utkal domácí tým Bedřichova s hostujícím týmem rezervy Velkého Meziříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesnosti prvního poločasu.

V úvodních minutách zápasu se na kopačky obou dvou týmu lepily nepřesnosti. Bedřichov navíc začal novou sezonu už bez nejlepšího střelce minulé sezony Laciny a bylo to znát. Postupem času však tempo hry začalo diktovat Velké Meziříčí. V 15. minutě se z pravé strany dostal do zakončení Mužátko, kterého ale vychytal Šána. K dorážce se poté dostal i Karmazín ale minul bránu. Ve 28. minutě už se Mužátko dočkal, po průniku středem hřiště se dostal až před golmana kterého tentokrát překonal a hosté šli do vedení. Bedřichov hrozil spíše ze standartních situací. Ve 37.minutě Chalupa zvýšil na 2:0, když se opět ze středu hřiště dostal až před Šánu a přízemní střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci.

Ve druhé půli začali lépe domácí.

Do druhého poločasu vstoupil lépe Bedřichov, velkomeziříčští hráči se nemohli dostat do hry. První šance se udála až v 65.minutě, kdy domácí Novák trefil i s přispěním golmana Dubce tyč. Domácím za velkého vedra rychle ubývaly síly a hosté si pojistili vedení v 73.minutě, kdy se po hraniční ofsajdové situaci prosadil Zedník. Na tento gól domácí reagovali hodně podrážděně, žlutou kartu obdržel i domácí trenér Peštál. Za domácí ještě před koncem zahrozil Mareš, ale jeho střelu z dálky Dubec vyrazil na roh. Definitivní tečku za zápasem udělal v 87.minutě po hrubce domácí obrany Malata - 0:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Lukáš Dvořáček (hráč): Výsledek je pro nás možná až trochu krutý, začátky obou poločasů jsme neměli špatný. Na druhou stranu jsme si nevytvořili prakticky žádnou vyloženou šanci a bez toho se vyhrát nedá.

FC Velké Meziříčí B
Libor Švec (trenér): V prvním poločase jsme až na výjimky působili celkem kompaktně a zaslouženě vedli 2:0. Do druhé půle jsme vstoupili bojácně, nedařila se nám kombinace a soupeře jsme pustili do několika standardních situací. Pomohl nám třetí gól, po němž jsme utkání opět oponovali.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - F. Novák [-] , D. Vaněk [-] (78. P. Štěpánek [-] ) , M. Pojer [-] , R. Diviš [-] (64. M. Prchal [-] ) , T. Grepl [-] , T. Pokorný [-] (78. L. Dvořáček [-] ) , J. Vorálek [-] (64. M. Neuwirth [-] ) , J. Mareš [-] , D. Mašek [-] , J. Paulík [-]

FC Velké Meziříčí B
A. Dubec [-] - L. Berka [-] (75. M. Mička [-] ) , M. Malata [-] , F. Mužátko [-] (61. M. Zedník [-] ) , P. Chalupa [-] , V. Crkal [-] , D. Krčál [-] , P. Partl [-] (80. M. Malata [-] ) , D. Karmazín [-] , L. Chalupa [-] , N. Bibr [-]

ŽK: 84. P. Šána - 34. L. Berka , 48. M. Malata .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Niederle Zdeněk - FOTR Jan, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Jakub Bačkovský
Tip experta: remíza

Oba týmy hrály v minulé sezoně vyrovnaný fotbal a v přípravě na letošní sezonu jsem je moc nesledoval, ale tipuji remízu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů