3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 15:00

3.kolo, Jihočeský | Strakonice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pražák se dočkal prvního vítězství


Branky


20. F. Tlapa , 65. R. Vlček , 80. F. Tlapa - 85. V. Čejka
0

Letos ambiciózní Pražák, kterému nevyšlo první kolo v Libějovicích, kde prohrál. Tak nyní v 2. kole odčinil prohru doma a  zvítězil v místním derby nad Čičenicemi a zajistil si tak první 3 body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pražák získal doma tři body

Domácí vlítli do zápasu aktivněji a soupeře od začátku přehrávali. První branku utkání vsítil F. Tlapa, po rohovém kopu. Domácí se tlačili do šancí, ale některé neproměňovali. Druhá branka byla spíše šťastná, kdy K. Vlček centroval na branku a domácí si baón srazili do branky. Na 3:0 zvyšoval opět aktivní F. Tlapa kdy po centru Vlčka, se hlavou prosadil. Pak se hrálo klidné utkání a v závěrečném tlaku hostí, dokázali zkoridovat výsledek na konečných 3:1, kdy se prosadil hostující V. Čejka, který po centru ze středu hřiště se objevil před brankářem sám a hlavou se nemýlil a upravy tak na konečný výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Pražák
Z. Líkař [-] - - Z. Vlček [-] , P. Novák [-] , O. Svrček [-] , K. Pavlíček [-] , I. Chalus [-] , F. Tlapa [-] , F. Charamza [-] (85. L. Štryncl [-] ) , R. Vlček [-] , M. Tampír [-] , M. Zlatohlávek [-]

TJ ŽS Blata Číčenice
T. Babický [-] - D. Doktor [-] , L. Křehlík [-] - J. Štrombach [-] , A. Špatný [-] , J. Kalianko [-] , M. Jirouš [-] - J. Šimek [-] - V. Čejka [-] , J. Fodor [-] (40. J. Schwarz [-] ) , Z. Kubička [-] (45. M. Pečený [-] )

Hráči zápasu: F. Tlapa .
Místo: Pražák. Počet diváků: 35. Rozhodčí: BERNAS Jiří - BÍNA Filip (N), FILGAS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.