1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Strakonice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libějovice předvedly obrat v utkání a zvítězily


Branky


0

Libějovice prohrávaly stejně tak jako v minulém zápase 1:0 a jednogólové manko dotahovaly, avšak znovu úspěšně a zápas dokázaly vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libějovice dotahovaly jednogólové manko

Od začátku zápasu měli míč ve své moci chlapci z Libějovic. Ne a ne se však dostat do zakončení. A když už se tak stalo, zachránil Štěkeň domácí gólman. Stejně jako v minulém kole, dostaly paradoxně první gól Libějovice. Obrana Sokola totiž nedokázala uhlídat důrazného Peterku, který hlavou otevřel skóre.
Zanedlouho se štěstěna přiklonila na stranu hostí. M. Bakula ve vápně hledal J. Duška, jehož ale zastoupili domácí hráči a sami míč dopravili do vlastní sítě. Po poločase tedy časomíra ukazovala stav 1:1.

V druhé půli Libějovice obrat dokončily

Na začátku druhé půle hráči Sokola trochu polevili a štěkenští začali zlobit, ale štěstí bylo tentokrát pro změnu na straně Libějovic. To, když míč poslaný za obranu hostí M. Bakulou dokázal střídající P. Dušek na poslední chvíli posunout z dosahu vyběhnuvšího domácího brankáře. Do rozvrácené obrany domácích poté naběhl J. Tesař a z hranice šestnáctky pro něho nebyl problém zakončit do odkryté svatyně - 1:2. 
Domácí poté zatlačili libějovické do obrany a po jednom závaru se dokonce dožadovali i penalty. Hosté ale jinak bránili svědomitě a soustředili se na rychlé výpady. Po jednom z nich se opět urodilo. M. Bakula na půli hřiště převzal mezi třemi hráči balón, postupně si ho navedl až do ideální pozice a střelou k tyči v závěru zpečetil výsledek utkání - 1:3. Premiéru v soutěžním zápase si odbyl V. Krajčovič, který se dostal na hřiště na posledních 10 vteřin.

Text: Libějovice



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň B
P. Broda [-] - M. Miško [-] , R. Chytil [-] (46. V. Chmiel [-] ) , S. Poláček [-] , J. Petroušek [-] (54. F. Kovář [-] ) , P. Pilousek [-] , L. Peterka [-] , L. Póč [-] , R. Macků [-] , Z. Kuboušek [-] , P. Novák [-]

Sokol Libějovice
J. Iral [-] - F. Hucek [-] , T. Bakula [-] , M. Kalianko [-] - T. Soukup [-] (75. P. Dušek [-] ) , J. Tesař [-] , J. Lácha [-] , P. Koutský [-] - M. Bakula [-] , J. Dušek [-] (90. V. Krajčovič [-] ) , M. Kopecký [-]

ŽK: 31. J. Lácha , 31. J. Tesař , 86. M. Kalianko .
Místo: Štěkeň. Počet diváků: 20. Rozhodčí: ZÁBRANSKÝ Václav - HURTÍK Miroslav (N), PINTA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.