Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice doma padly


Branky


1

Report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V neděli 27. září od 15.30 hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 8. kola 1.A třídy, skupiny B, mezi místním Áčkem a mužstvem Čechovic. Prakticky po celé utkání byli lepším mužstvem hosté. Hned v 1. minutě musel domácí brankář vyrážet střelu Běhala. Chvíli na to mířil po rohovém kopu Kolečkář mimo branku a v 6. minutě se již Čechovice ujaly vedení, kdy se k tyči trefil Muzikant. I nadále měli míč častěji na kopačkách hosté. Ve 12. minutě po rychlém protiútoku zakončoval mimo branku Petržela a chvíli na to skončila hlavička F. Halouzky nad brankou. Po půl hodině hry dostal míč do určické sítě O. Halouzka. ale pomohl si rukou za což viděl žlutou kartu a gól samozřejmě uznán nebyl. Domácí toho směrem dopředu za celý první poločas mnoho nepředvedli. Na jejich kopačkách bylo příliš mnoho nepřesností. Za zmínku stojí Zelinova hlavička po rohovém kopu, kterou obránci zblokovali, dále střela Rotschedla, která skončila těsně vedle tyče a obdobně dopadlo i zakončení Slezáka. 

Hosté si vedení pohlídali

Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase. Ve 48. minutě gólman Sohlich vyrazil střelu Valdeze na roh. Chvíli na to se F. Halouzka trefil technickou střelou ke vzdálenější tyči a hosté vedli o dvě branky. V 57. minutě se stejný hráč trefil do domácí sítě již potřetí. V 63. minutě mohl zvýšit vedení čechovický O. Halouzka, který napálil míč do břevna. V 70. minutě se trefil do domácí branky Valdez a navýšil vedení svého mužstva na hrozivých 4:0. V dalším průběhu hry předvedli dvě zdařilé akce i domácí hráči. Tu první zakončil střelou do tyče Bureš. Tu druhou připravil Štěpánek, na jehož centr přes hlavu si naběhl Krajíček, ale přesně zakončit nedokázel. V závěru utkání se čestného úspěchu dočkali i domácí hráči. Hlavní rozhodčí nařídil za faul brankáře pokutový kop, který s přehledem proměnil Štěpánek. Čechovice se tak z Určic odvezly zaslouženě tři body. Za zmínku ještě stojí okomentovat velké množství udělených žlutých karet. Většinu z nich obdrželi hostující hráči za neustálé kritizování a stěžování si na rozhodnutí rozhodčího. 



Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Sohlich [-] - J. Frehar [-] , K. Žáček [-] (46. T. Menšík [-] ) , M. Mašek [-] , V. Slezák [-] (88. D. Sosík [-] ) , P. Halouzka [-] , F. Handl [-] (70. M. Šnajdr [-] ) , R. Štěpánek [-] , M. Bureš [-] , L. Zelina [-] , M. Rotschedl [-] (60. V. Krajíček [-] )

TJ Sokol Čechovice
D. Klimeš [-] - A. Jurníček [-] , J. Běhal [-] , T. Lakomý [-] , Š. Hanák [-] - L. Petržela [-] (86. P. Haluza [-] ) , R. Muzikant [-] (73. A. Pospíšil [-] ) , F. Kolečkář [-] , D. Valdez [-] (84. J. Veselý [-] ) - O. Halouzka [-] (89. J. Nejedlý [-] ) , F. Halouzka [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOTAL Radek - MOLÍK Jan, CHLÁDEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.