Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 16:30

4.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beňov zvládl přestřelku a vyhrál


Branky


33. K. Žáček , 52. D. Kobylík (p.) , 88. P. Halouzka - 13. J. Zbořilák , 17. D. Navrátil , 35. F. Machač (p.) , 80. F. Machač
2

Na zápase fotil a report poslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

V sobotu 29. srpna bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 4. kola 1.A třídy, skupiny B, mezi domácím mužstvem a jedenáctkou FC Beňov. Beňov jsem viděl hrát před čtrnácti dny v Čechovicích, kde nepředvedl dobrý výkon a prohrál 0:1. Na hřišti v Určicích se ukázal od první minuty ve zcela jiném světle. Hned z prvního útoku se dostal po pravém křídle před branku Chuda a vystrašil gólmana Sohlicha. Ve 4. minutě Chudovu střelu  brankář zneškodnil a následující dorážku vyrazil na roh. V dalším průběhu hry byli lepším mužstvem hosté a ve 13. minutě se ujali vedení po střele Zbořiláka k tyči. Po čtvrthodině hry vyrazil brankář Sohlich střelu Navrátila na roh a chvíli na to stejný hráč po střele ke vzdálenější tyči zajistil svému mužstvu již dvoubrankové vedení. Několik šancí si v úvodu utkání vytvořilo i domácí mužstvo. Nejprve trestný kop Kobylíka skončil mimo branku. Pak Žáčkovu střelu vyrazil brankář a dorážku nasměroval obrance na roh. Po půlhodině hry po dalším rohovém kopu se u vzdálenější tyče prosadil Žáček a protlačil míč do sítě- 1:2. Jenže chvíli na to vedl Beňov opět o dvě branky. Po faulu na Chudu si míč na značku pokutového kopu postavil kapitán hostujícího mužstva a nedal  gólmanovi šanci. 

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas byl mnohem vyrovnanější než první. V 52. minutě po faulu na Štěpánka kopaly pokutový kop i Určice. Jeho exekutorem byl Kobylík a proměnil jej s přehledem - 2:3. Chvíli na to měl vyrovnání na kopačkách Halouzka, ale brankář jeho střelu vyboxoval. Velké vzrušení nastalo v 75. minutě. Brankáři Beňova při zákroku v pádu vypadl z rukou míč, který uklidil určičtí do sítě. Bohužel, hlavní rozhodčí viděl faul na brankáře a gól neuznal. V 78. minutě se vyznamenal brankář Sohlich, který míč z kopačky Machače  mířící pod břevno vytěsnil nad branku. V 80. minutě vyrobila domácí obrana hrubou chybu a hosté ji potrestali. Do odkryté branky se trefil Machač. Ani za tohoto stavu Určice nehodily flintu do žita a v 88. minutě Halouzka snížil stav na 3:4. Hosté se sice strachovali o výsledek až do konce utkání, ale na vyrovnání již nezbyl čas.



Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Sohlich [-] - J. Frehar [-] , D. Kobylík [-] (84. D. Sosík [-] ) , V. Slezák [-] (40. J. Plančar [-] ) , M. Mašek [-] (78. F. Handl [-] ) , M. Rotschedl [-] (68. V. Krajíček [-] ) , P. Halouzka [-] , R. Štěpánek [-] , M. Bureš [-] , L. Zelina [-] , K. Žáček [-] (81. J. Šlézar [-] )

FC Beňov
M. Judas [-] - V. Dýčka [-] , D. Chuda [-] , M. Václavíček [-] (86. A. Cagášek [-] ) , P. Janalík [-] , D. Navrátil [-] (83. M. Schlehr [-] ) , S. Pelikán [-] , F. Machač [-] , T. Kytlica [-] , J. Hrabal [-] , J. Zbořilák [-] (74. R. Gerold [-] )

Počet diváků: 88. Rozhodčí: WINKLER Tomáš - POLANSKÝ Jan, BAŠNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů