J. Fiedler 40. (p.)
J. Brabec 49.
2:1
(1:1)
36. Š. Friedl (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně po důležité a vydřené výhře nad Sedlicí zůstává v čele tabulky


Branky


40. J. Fiedler (p.) , 49. J. Brabec - 36. Š. Friedl (vl.)
25

Po třech kolech zůstává stoprocentní společně s Bělčicemi i Čkyně, ta vydřela těsnou výhru nad Sedlicí, která po dvou kolech poznala hořkost porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fiedler se zasloužil o vyrovnání

Před zápasem oslavil třicáté narozeniny domácí útočník Michal Gerold a šlo se na věc. Zápas jasného favorita neměl, a tak hra byla na to, že se utkaly dva kvalitní týmy poměrně nepřesná. Postupem času se hra lepšila. Ve 36. minutě hostující záložník centroval do vápna a míč si nešťastně srazil do brány domácí obránce Friedl. Ve 40. minutě si to do vápna hostů namířil Král a byl faulován. Nařízenou penaltu proměnil Fiedler a zaznamenal už tak sedmou branku v sezoně.

V bojovném zápase byli šťastnější domácí

Zápas domácí zlomili hned v úvodu druhé půle. Do vápna si naběhl důrazný Brabec a Čkyně byla šla do vedení. I druhý poločas se nesl v podobném duchu, jako ten první. Hosté si závěrem zápasu dokázali vypracovat větší tlak, ale na pozornou čkyňskou obranu v čele s brankářem Formánkem si nepřišli. 



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Zápas dvou vyrovnaných soupeřů vyzněl tentokrát lépe pro domácí. I když vstoupili do utkání silně nervózně. Prakticky nezaložili útok a každá třetí nahrávka byla zkažená. Hosté naopak velmi pozorně bránili a neustále hrozili v brejkových situacích. Naštěstí domácí obrana rovněž hrála velmi pozorně. První poločas se chýlil k závěru a centr prakticky na nikoho do vápna odvracel domácí obránce tak nešťastně přes nohu, že skončil v bráně 0:1. Domácí zvýšili obrátky a v závěru poločasu hosté trochu hloupě faulovali ve vápně Krále a čkyňský kanonýr se z penalty nemýlil 1:1 Fiedler. Poločas tak skončil smírně 1:1. Druhá půle prakticky nabídla stejný obrázek. Tentokrát chybovali hosté ve vápně a po příhře přes celé vápno sklizeň dopravil míč do branky důrazný Brabec – 2:1 pro domácí. A jelikož domácí obrana pracovala bezchybně, tak hosté přes závěrečný tlak gól nevstřelili. Bojovné utkání tak skončilo šťastněji pro domácí.




Sestavy


SK Čkyně
J. Formánek [-] - I. Pinke [-] , J. Pešek [-] , J. Brabec [-] (61. M. Štrobl [-] ) , J. Děd [-] , M. Chalupa [-] , L. Sýs [-] , Š. Friedl [-] (46. R. Vojta [-] ) , J. Fiedler [-] (88. M. Klíma [-] ) , D. Schwamberger [-] (74. M. Gerold [-] ) , J. Král [-] (81. A. Klose [-] )

TJ Sokol Sedlice
J. Panuška [-] - D. Houzar [-] , V. Klíma [-] - Z. Mikeš [-] , M. Zíka [-] (73. P. Vaněk [-] ) , M. Sladký [-] , J. Čabrádek [-] , J. Petráš [-] - D. Dumský [-] , M. Nedvěd [-] - J. Němec [-]

ŽK: 43. J. Pešek , 55. J. Brabec - 12. J. Němec , 20. J. Čabrádek , 40. M. Sladký , 87. D. Houzar , 87. V. Klíma .
Hráči zápasu: J. Formánek , M. Chalupa - D. Dumský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, DATSENKO Mykhailo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Čkyně má taky velice silný tým a doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích