2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy slaví první výhru, dvěma góly se o ni postaral kapitán Pešl


Branky


56. J. Pešl , 56. J. Pešl - 47. T. Hrčka
25

Ve třetím kole to vyšlo. Po nerozhodném poločase se ujali vedení hosté. Jenže ještě před hodinou hry dvěma góly otočil stav utkání Pešl a svému týmu vybojoval první tři body v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli častěji míč na kopačkách

V prvních dvou kolech oba soupeři hráli na hřišti stejného soupeře – Sedlici. Přestože shodně o gól prohráli, Dražejovští zanechali mnohem lepší dojem. A jelikož Stachovským úvod soutěže nevyšel a oba zápasy ztratili, hosté byli mírným favoritem. Na krásném trávníku to také byli oni, kdo měl míč častěji na kopačkách. Před brankáři bylo rušno, ale zbrklost útočníků rozhodla o tom, že do kabin se šlo bez branek.

Pešl dvěma góly otočil zápas

Domácí si zřejmě protáhli poločasovou pauzu, protože hned v 46. minutě za bohorovného dohledu stoperů pohodlně skóroval hostující kapitán Hrčka. S domácími to vypadalo špatně, zvláště když musel střídat Záleský. Ale Honza Pešl se ukázal jako správný kapitán a burcoval své mužstvo do útoku. Dražejov pod dojmem snadného vedení se nepochopitelně uspokojil a začal ztrácet půdu pod nohama. V 58. minutě utekl Hovorka, předložil míč na malé vápno a Pešl srovnal na 1:1. Domácí by bod brali, ale když viděli, že soupeř už nehraje to, co zpočátku, začali se ještě více tlačit před Drnkovu branku. A vyplatilo se. V 78. minutě zahráli dlouhý aut, Pek míč rychle vrátil na malé vápno a volný Pešl hlavou skóroval – 2:1. Až pak si hosté uvědomili, že možná ztratili zápas a začali opět tlačit. Jenže dlouhé nakopávané míče se míjely účinkem a nervozita na jejich kopačkách způsobila jejich prohru. Z celkového vývoje utkání by slušela i remíza, ale tak už to ve fotbale chodí.

 

Autor: Sokol Stachy



Ohlasy k zápasu



TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: Do Stach jsme jeli opět nabuzení na tři body. Tři čtvrtiny zápasu domácí nevěděli, co s námi, ale my nevěděli, co s míčem. Znovu nás zradila koncovka. A domácí nás v druhém poločase potrestali tím nejhorším způsobem. Hned na začátku druhé půle jsme šli do vedení po dlouhém autu Bračoka Poláček hlavou namazal Hrčkovi, který z otočky trefoval na 1:0 pro nás. Po 10 minutách jsme úplně vypli. Místo toho abychom navýšili a uklidnili se, z brejku a následně po rychlém autu a centru domácí otočili. Na konci už se nám z tlaku branku dát nepodařilo. Velice nás tato ztráta mrzí a v sobotu hostíme u nás Kestřany bez prohry.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
O. Kraml [-] - D. Pek [-] (87. A. Lutovský [-] ) , L. Hovorka [-] , I. Vrhel [-] (71. V. Karlík [-] ) , P. Záleský [-] (49. T. Hošek [-] ) , V. Lukeš [-] (84. M. Rod [-] ) , J. Pešl [-] , D. Červený [-] , J. Pěnek [-] (56. J. Řezník [-] ) , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-]

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - K. Řezníček [-] (80. J. Kalous [-] ) , V. Hozman [-] , J. Matas [-] , T. Martínek [-] (62. J. Solař [-] ) - K. Krýsl [-] (87. P. Janus [-] ) , J. Procházka [-] , F. Brázda [-] (46. M. Bračok [-] ) , P. Poláček [-] - T. Hrčka [-] , V. Šrámek [-] -

Hráči zápasu: J. Pešl - P. Drnek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - ŠŤASTNÝ Petr, ŠUPÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tohle bude těsný zápas, nakonec však skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů