Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 10:30

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice si zastřílely v Husinci, Heřman nasázel hattrick


Branky


24

Střelské Hoštice svůj druhý zápas v sezoně zvládly perfektně. Proti domácímu Husinci se jim navíc dařilo i po střelecké stránce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Paroubek nastoupil po roční pauze a uvedl se gólem

Husinci se zápas nepovedl. Střelské Hoštice byly od začátku lepším týmem a taky v 7. minutě se technickou střelou prosadil Herman. V 11. minutě domácí útočník Kolář potrestal nepozornost hostující obrany a vyrovnal. V 16. minutě se prosadil na druhé straně útočník Paroubek, který vinou zranění byl rok bez fotbalu. Pak zvýšil na 1:3 Lemberger a těsně před poločasem předvedl hezkou individuální akci Heřman – 1:4.

Heřman dokončil hattrick

Ve 47. minutě z první akce hostů Heřman dokončil hattrick, když dorazil do prázdné branky přihrávku Paroubka. Pak se utkání jen dohrávalo. Přesto v 88. minutě oslavil hezkou banku Rejšek – 1:6. Domácí pak v 90. minutě kosmeticky upravili na 2:6 Kolářem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Husinec
Martin Toman, hráč: Těžko se hledají slova. Ten zápas byl z naší strany hrozný. Do zápasu jsme šli bez zraněných Cajse a Ťápala, ale to nemůže být takto poznat. Každý, by si měl sáhnout do svědomí, jestli opravdu dělá pro husinecký fotbal vše, co může. Prakticky jsme hráli v 7 lidech, protože někteří asi nevěděli, kde jsou. Ke všemu se zranil stoper a musel střídat. Hosté po zásluze vyhráli.

TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch, asistent trenéra: Úvod utkání v Husinci se nám vydařil, když už v 6. minutě vsítil svou první branku technickou střelou Heřman. Domácí vyrovnali za 4 minuty po naší nepozornosti při standardní situaci. Naštěstí nám rychle vrátil vedení Paroubek, který nastoupil po roční pauze způsobené zraněním a jeho působení v útoku bylo znát. Další branku vsítil Lemberger a těsně před přestávkou se po hezké individuální akci podruhé trefil Heřman. Utkání definitivně rozhodl hned po změně stran opět Heřman, který dorazil do prázdné brány přihrávku Paroubka. Utkání se pak jen dohrávalo a za zmínku stojí Rejškem vstřelená šestá branka těsně před koncem a snížení domácích v poslední minutě. Přes vysoké vítězství jsme ještě dvakrát nastřelili brankovou konstrukci a neproměnili další příležitosti.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - D. Tesař [-] , M. Kolafa [-] , S. Toušek [-] , M. Wágner [-] , S. Kolář [-] , L. Novotný [-] , M. Zelený [-] , P. Novák [-] , I. Štangret [-] (46. M. Svoboda [-] ) , K. Penzenstadler [-] (46. R. Kneifl [-] )

TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - J. Strnad [-] , K. Kohout [-] , P. Málek [-] , M. Kokrda [-] , J. Podloucký [-] - P. Rejšek [-] , P. Lemberger [-] , K. Heřman [-] (50. T. Vlk [-] ) - V. Paroubek [-] (69. M. Šilhan [-] ) , M. Červený [-]

ŽK: 47. P. Novák , 60. M. Wágner , 84. M. Zelený - 51. M. Červený , 66. K. Kohout , 82. P. Lemberger .
Hráči zápasu: S. Kolář , L. Novotný - K. Heřman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hučík Michal - KLIMEŠ Jiří, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Hosté již loni ukázali, že jsou silný tým a z Husince odvezou tři body.

Tip: výhra hostů

Hosté budou chtít odčinit smolnou prohru z Kestřan

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů