Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 10:30

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csaplárova past sklapla. Cehnice vezou z Bavorova bod


Branky


24

Nováček soutěže z Bavorova už v prvním kole potrápil Čkyni. Ve druhém kole dokonce vedl nad Cehnicemi o poločase 2:0. Jenomže hosté si přichystali „Csaplárovu past“ a dvěma góly dospěli k zasloužené remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubáček se trefil z trestného kopu

Hned v sedmé minutě Cehnice obdržely první branku, kdy se z trestného kopu za vápnem trefil domácí záložník Hubáček. To hosty z jejich laxnosti neprobralo a ve 20. minutě po nenápadné akci zvýšil na 2:0 domácí kapitán Folta hlavou, když cehnická záloha opět nestihla včas přebrat hráče při rychlém útoku. V prvním poločase se hostům nedařilo přesně zamířit na domácí branku. Jedinou zajímavou příležitost měl po dlouhém autu Máry Martínka Krejsa, ale z bezprostřední blízkosti hlavičkoval pouze do náruče domácího brankáře. Střely Herziga ani Vaňka pak domácí branku neohrozily.

Csaplárova past sklapla

O poločase hosté lehce přeskupili řady a rozhodli se zjednodušit rozehrávku. A hned ve 46. minutě se Cehničtí radovali ze vstřelené branky. Vaněk zahrál výborně rohový kop přímo na hlavu Krejsy, který nadvakrát překonal domácího brankáře. V tu dobu hosté dostali nový impuls, který je hnal dopředu.

 

Cehničtí se snažili o střelbu i ze střední vzdálenosti, ale muška byla nepřesná. Domácí stále hrozili z rychlých brejků, ale už hosty tolik nepřečíslovali, protože si všichni hostující hráči plnili svoje defenzivní povinnosti na jedničku. Kolem šedesáté minuty bylo vidět, že se zápas láme – šance byly na obou stranách, domácí měli několikrát blízko ke gólu, ale i Cehničtí měli slušné náznaky šancí.

 

Cehnice měly více štěstí a po standardní situaci a vráceném balónu zůstal vepředu Ondra Martínek a připravil skvělou přihrávkou ze strany jednoduchou práci pro Bednaříka, který ze dvou metrů trefil odkrytou bránu. Obrázek hry se úplně změnil. Domácí měli problémy s rozehrávkou, hosté se tlačili dopředu a cítili, že by mohli uspět znovu. Největší šanci Cehničtí měli v 85. minutě, kdy se po několika hlavičkových soubojích ve vápně domácích dostal k míči Bednařík a trefil z blízkosti břevno domácí branky (gól, by ale asi stejně neplatil, protože hostující záložník stál v ofsajdu).

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu



Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: K zápasu v Bavorově jsme jeli po předchozím venkovním úspěchu a věřili jsme, že s nováčkem soutěže uhrajeme také body. Od začátku zápasu se nám ale příliš nedařilo držet balon. Domácí byli aktivní, hráli jednoduchý fotbal a my jsme měli problémy zachytávat jejich kombinace. Velmi nepříjemnou částí zápasu bylo ale chování domácího brankáře, který několikrát ošklivě zajel do našich hráčů, zbytečně se pouštěl do šarvátek a snažil se i naše útočníky udeřit v přerušené hře. Od rozhodčího za to dostal až ke konci zápasu pouze žlutou kartu. Takové chování na trávníky nepatří. My jsme rádi, že se nikomu z našich hráčů nic nestalo a odvezli jsme z Bavorova 1 bod. Po průběhu zápasu jde o zaslouženou remízu, kterou jsme vybojovali svým nebojácným výkonem především ve druhé půli.



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
R. Oláh [-] - F. Gašpar [-] , D. Řezáč [-] , M. Polanský [-] , R. Funda [-] , L. Kautman [-] , F. Hubáček [-] , B. Slavík [-] (62. B. Begiri [-] ) , P. Gašpar [-] , D. Folta [-] , T. Brych [-]

Sokol Cehnice
M. Přech [-] - O. Martínek [-] (90. J. Prokeš [-] ) , M. Martínek [-] , M. Kováč [-] (70. L. Bednařík [-] ) , T. Herzig [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] (41. J. Štrobl [-] ) , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] , O. Sadlak [-] , L. Čech [-]

ŽK: 57. F. Hubáček , 64. D. Folta , 86. D. Řezáč , 86. R. Oláh - 26. T. Herzig , 41. J. Mára , 80. M. Martínek , 86. J. Štrobl .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Landík Filip - JEŘÁBEK Petr, ROTHSCHEDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí již v přeboru ukázali svou sílu, ve Čkyni dlouho trápili silný domácí tým a doma neprohrají.

Tip: výhra domácích

Domácí doma získají první body v soutěži

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza