3:1
(2:0)
46. P. Pubal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Laxní vstup do utkání stál Volyni tři body


Branky


14. J. Mls , 16. F. Zitta , 80. F. Zitta - 46. P. Pubal
19

Vstup do zápasu se Volyni vůbec nepovedl, po 16 minutách prohrávala po kuriozních brankách 2:0. Nakonec se do zápasu Volyňští dostali, ale se zápasem už otočit nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vacov šel do vedení i díky dvěma kuriozním brankám

Začátek zápasu se Volyni vůbec nepovedl. Hned ve 14. minutě si hosté srazí míč do vlastní sítě po střele Jiřího Mlse. O dvě minuty později pak padla kuriozní branka. Od hostujícího hráče se odrazil míč do rozkroku kapitána Zitty a Vacov rázem vedl 2:0. Pak se ještě pěkným zákrokem předvedl Mráz. Těsně před poločasem šel Petr Pubal sám na brankáře domácích, ale nedal.

Ve druhé šanci se už Pubal nemýlil

Hned ve 46. minutě se naskytla Petru Pubalovi stejná příležitost, jako v poločase prvním a tentokrát však snížil na 1:2. Takhle rychlé snížení domácí nečekali a otěže zápasu převzala Volyně, přestože si vypracovala několik slušných příležitostí, tak skórovat nedokázala, naopak domácí z rychlého brejku stanovili stav utkání na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Jiří Raba, vedoucí mužstva: Do prvního mistrovského utkání jsme vstoupili velice laxně, už v 16. minutě jsme prohrávali 2:0 po brankách, které se jen tak nevidí. První branku si srazíme sami do sítě a druhý gól vstřelí útočník, že se balón odrazí od našeho hráče do jeho rozkroku a do brány. Poté nás ještě výborným zákrokem podržel brankář Mráz. Postupem času jsme se dostali do zápasu. Na konci první půle šel Pubal Petr úplně sám na branku, ale gólman ho vychytal. Po změně stran hned v první minutě se ta samá situace opakovala ale tentokrát Pubal brankáře překonal. Tato branka domácí hodně zaskočila a ti se začali bát o výsledek, začali zdržovat a válet se. My jsme si vytvořili ještě několik příležitostí, ale žádná neskončila v brance. Ke konci zápasu jsme poslali vše do útoku, a tak domácí z rychlého protiútoku vstřelili branku na konečných 3:1.




Sestavy


SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Vítovec [-] , V. Zábranský [-] (86. A. Jírovec [-] ) , D. Vítovec [-] , D. Makas [-] , F. Zitta [-] , A. Bujok [-] (89. K. Procházka [-] ) , J. Mls [-] , J. Ketzer [-] (87. M. Mls [-] ) , J. Červenka [-] (39. J. Bubík [-] ) , T. Sova [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - T. Škopek [-] , P. Pubal [-] (77. M. Malina [-] ) , J. Havlíček [-] (37. V. Kubovec [-] ) , P. Hájek [-] , A. Mack [-] , P. Temňák [-] (69. J. Kubeš [-] ) , R. Prihara [-] , F. Dlouhý [-] , M. Nový [-] (81. J. Jiřík [-] ) , P. Pletka [-]

ŽK: 34. J. Červenka , 43. J. Bubík , 71. J. Mls , 86. T. Lácha - 49. P. Hájek , 71. A. Mack , 90. M. Malina .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zabilka Luboš - VEJČÍK Vít, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vacovští mají každý rok cíl postoupit výš. Jinak to nebude ani letos a doma body rozdávat nebudou.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Patrik Krull
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude vyrovnané utkání, ale šťastnější bude na konci domácí tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích