3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně i přes výhru není spokojená, přišla totiž o kapitána Turka


Branky


22. J. Fiedler , 64. J. Fiedler , 79. J. Fiedler (p.)
19

Čkyňští sice proti nováčku nezaváhali, ale jednoduché to neměli. Bavorov ukázal, že nepostoupil náhodou. Domácí museli předvést dobrý výkon, který okořenil hattrickem Josef Fiedler.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění kapitána Turka

Někteří Čkyni favorizují na postup, každopádně jako každý rok bude hrát na špici soutěže. Bavorov jakožto nováček, jenž postoupil z okresního přeboru představoval proti Čkyni tvrdý oříšek. Domácí museli od začátku předvádět kolektivní výkon, díky kterému se ve 22. minutě trefil poprvé Josef Fiedler. Po půlhodině hry se pak zranil kapitán Turek a místo něho nastoupil Adam Klose.

Fiedler završil hattrick

I po obrátce museli být domácí ostražití, zápas nebyl vůbec jednoduchý. Po hodině hry Fiedler přidal druhou branku a už se domácím začalo dýchat lépe. Když v 78. minutě ukázal rozhodčí Jaroš na penaltu proti brankáři Romanu Oláhovi, bylo zřejmé, že si Fiedler půjde pro hattrick, ten taky šel a proměnil – 3:0. Čkyně podala dobrý výkon, kde lehce díky třem brankám vyčníval Josef Fiedler.

Příští kolo Čkyni čeká Osek B. Bavorov doma přivítá Cehnice.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: První mistrovské utkání jsme sice zvládli, ale přišli jsme o kapitána V. Turka. Na jak dlouho ukáže až vyšetření. Bavorov ukázal, že nepostoupil náhodně a snažil se hrát fotbal. Pochvalu zaslouží za kompaktní výkon celý tým a hvězdičku navíc Josef Fiedler, kterému se vydařilo utkání především gólově. Příště zajíždíme na půdu Oseka B.




Sestavy


SK Čkyně
J. Formánek [-] - J. Fiedler [-] (80. Š. Friedl [-] ) , I. Pinke [-] , J. Král [-] , J. Pešek [-] , J. Brabec [-] (61. M. Gerold [-] ) , J. Děd [-] , M. Klíma [-] , M. Chalupa [-] , R. Vojta [-] (4. J. Kasal [-] ) , V. Turek [-] (31. A. Klose [-] )

TJ Sokol Bavorov
R. Oláh [-] - B. Begiri [-] (72. P. Štěch [-] ) , F. Gašpar [-] , D. Řezáč [-] , R. Funda [-] , L. Kautman [-] , V. Bláha [-] (79. J. Šabršula [-] ) , F. Hubáček [-] , B. Slavík [-] , P. Gašpar [-] , D. Folta [-] (46. T. Brych [-] )

ŽK: 70. J. Děd - 14. B. Slavík , 51. R. Funda , 54. F. Gašpar , 59. F. Hubáček , 65. T. Brych , 87. P. Štěch , 87. P. Gašpar .
Hráči zápasu: J. Fiedler .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: JAROŠ Michal - LANDÍK Filip, SÝKORA Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jsou spolu favorit na postup a hosty k ničemu nepustí.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Patrik Krull
Tip experta: výhra domácích

Nic jiného, než že začneme výhrou tipovat nemůžu. Nečeká nás ale vůbec nic lehkého, kvalitu soupeře známe, je to sice nováček soutěže, ale jízdu Bavorova v OP jsme zaznamenali, v I.B se rozhodně neztratí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích