3:2
(1:1)
16. D. Šefčík (p.)
86. R. Lacko
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Markvart prostřelil zeď i brankáře a tím rozhodl o výhře


Branky


5. M. Pospíšil (p.) , 48. M. Lebeda , 90. L. Markvart - 16. D. Šefčík (p.) , 86. R. Lacko
19

V přestřelce nakonec byli šťastnější domácí. Obě mužstva skórovala z penalty, Hoštice si ve druhé půli udělaly herní převahu, díky které vyrovnaly. O body je pak připravit v 90. minutě dělovkou Markvart.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva pokutové kopy

Kestřany začaly o něco málo aktivněji a hosté se dopustili ve vlastním pokutovém území faulu. Rozhodčí Karel Barva neváhal a nařídil penaltou, kterou už v 5. minutě proměnil Marek Pospíšil. Zaslouženého vyrovnání se Hoštice dočkaly po čtvrthodině hry. Rejšek prošel mezi třemi hráči a při zakončení byl faulován rovněž ve vápně. Penaltu s velkým klidem proměnil David Šefčík.

Markvart rozhodl v poslední minutě

Hned ve 48. minutě chybně rozehráli hostující hráči, čehož využil Martin Lebeda a domácím vrátil vedení. Poté si postupně Hoštice vytvořily územní převahu a v 86. minutě se dočkaly zaslouženého vyrovnání, když se krásně trefil Roman Lacko. Utkání by nejspíše slušela remíza a k ní také vše spělo, jenže v 90. minutě domácí zahrávali trestný kop, ke kterému se postavil Lukáš Markvart a poslal pumelici, která skončila až v bráně – 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kestřany
Petr Janoch, asistent trenéra: Domácí se ujali vedení již ve 4. minutě z penalty po zbytečném faulu v našem pokutovém území. Vyrovnání jsme se dočkali také z penalty, kdy si aktivní Rejšek udělal ze tří domácích hráčů slalomové tyče a při zakončení byl podražen. Penaltu s přehledem proměnil Šefčík. Během prvního poločasu ještě Červený netrefil z velkého vápna zcela prázdnou domácí branku. Hned po změně stran se Kestřany dostaly opět do vedení, když nepodařená přihrávka skončila v naší síti. Naše snaha o vyrovnání vyústila v herní převahu, kterou korunoval v 86. minutě krásnou vyrovnávací brankou Lacko. Když už se zdálo, že se budou body dělit, přišla 90. minuta, kdy domácí hráč tvrdou ranou z trestného kopu prostřelil zeď i brankáře a rozhodl o naší smolné porážce.




Sestavy


TJ ZD Kestřany
P. Drahoš [-] - L. Kaderka [-] , L. Tvrzský [-] , M. Keclík [-] , M. Pospíšil [-] - J. Volf [-] , V. Průcha [-] , D. Václavík [-] (75. J. Zima [-] ) , M. Lebeda [-] - L. Markvart [-] , M. Kinský [-] (87. Z. Volf [-] )

TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - K. Kohout [-] , J. Podloucký [-] (68. P. Lemberger [-] ) , J. Strnad [-] , P. Málek [-] , M. Kokrda [-] - P. Rejšek [-] , R. Lacko [-] , I. Hanák [-] - D. Šefčík [-] (90. M. Šilhan [-] ) , M. Červený [-] (81. V. Paroubek [-] )

ŽK: 33. M. Lebeda , 60. J. Volf , 79. V. Průcha - 22. K. Kohout , 24. P. Rejšek , 81. I. Hanák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BARVA Karel - ZABILKA Luboš, KOUKOL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí hrají tvrdý úporný fotbal a doma body nepouští.

Tip: remíza

Tomáš Štveráček

Expert: Patrik Krull
Tip experta: výhra hostů

Hoštice už minulou sezonu ukázaly, že po postupu z okresu nebudou rozhodně do počtu, bude to těsné, ale z Kestřan si odvezou všechny body. Tipnu si i střelce, za hosty dá Vašek Dohonyi. (úsměv)

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích