0:1
(0:1)
44. J. Mára
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 10:30

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehničtí po přípravě sami nevěří, že sezonu tak dobře odstartovali


Branky


44. J. Mára
19

Cehnice z důvodu rekonstrukce hřiště odehrají celý podzim venku. První zápas hosté zvládli po všelijaké přípravě dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cehnice odcházely do kabin se šťastným vedením

Začátek zápasu hostům příliš nevyšel. Domácí dobře kombinovali a dokázali hosty přečíslovat především uprostřed hřiště. Hostům se nedařily zachytávat náběhy křídel a domácí měli opticky více ze hry. Ale po 10 minutách hosté jejich tlak ustáli a sami se začali pomalu osmělovat.

 

Hosté se snažili na pěkném trávníku také kombinovat a celkem se nám přípravná fáze dařila. Na soupeřově polovině hosté však téměř všechny finální přihrávky kazili. Nedařilo se jim vypracovat si kloudnou šanci. Domácí sice hrozili z rychlých protiútoků, ale cehnická obrana pracovala spolehlivě. Hosté sázeli především na centrované míče a standardní situace, kterých měli celkem hodně, ale nedokázali je dobře zakončit.

 

Domácí měli několik střel z dálky a z 2 rohových kopů dokonce měli možnost skórovat, ale neměli přesnou mušku. Hlavičkující hráči na hranici malého vápna vždy přestřelili. I díky nepřesnosti domácích hosté byli stále ve hře. Ke konci poločasu Mára Martínek vhazoval již několikátý dlouhý aut, tentokrát Cehnice ani domácí na míč nedosáhli a ten se dostal k volnému Márovi a ten poslal z 5 metrů míč přímo k tyči a rázem hosté do šatny odcházeli se šťastným vedením 1:0.

Hosté vedení dokázali ubránit

Domácí do druhé půle vstoupili s odhodláním se o výsledek poprat a zatlačili hosty na jejich polovinu. Celý poločas se pak nesl v duchu našeho bránění a domácího dobývání. V 62. minutě se hostům zranil stoper Ondra Martínek, tak museli přeskupit síly, a ještě více se zatáhli do defenzivy. Domácí měli několik pěkných střel z dálky, jeden výborně kopnutý trestňák a řadu rohů, ale se vším si poradil skvělý Přech a zbytek vyřešila naše obrana. Defenzivu Cehničtí v tomto zápase zvládli.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu



Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Úvodní podzimní kolo jsme zavítali do Záblatí, kde tradičně hraje svoje domácí zápasy béčko Prachatic. Po přípravě, kde se na každý zápas střídala jiná sestava a tréninková morálka nebyla moc dobrá, jsme sami ani nevěděli, co od našeho výkonu čekat. Chtěli jsme vycházet ze zabezpečené obrany a případně se prosadit z brejků nebo standardních situací. Velmi dobře se v zápase prezentovala naše nová posila ze Štěkně, Marek Kováč, který i v posledních minutách zápasu neúnavně sprintoval a snažil se zaměstnat obranu domácích a ulevit tak naší přetížené obraně. Zápas jsme jako tým zvládli a vstoupili do nového ročníku výbornou výhrou. Uvidíme, jak budeme úspěšní v dalších zápasech, protože z důvodu renovace hřiště budeme celý podzim hrát pouze venku. Snad získáme dostatečný počet bodů na to, abychom na jaře neměli problémy se záchranou.



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
J. Hopfinger [-] - M. Janošťák [-] , M. Kotrch [-] (88. P. Řezník [-] ) , T. Kovář [-] , D. Lachkovič [-] (81. V. Kucul [-] ) , A. Srch [-] (46. J. Fürbach [-] ) , R. Kunc [-] , M. Kolafa [-] (90. M. Řehoř [-] ) , M. Gramblička [-] , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-]

Sokol Cehnice
M. Přech [-] - O. Martínek [-] (62. V. Vaněk [-] ) , M. Martínek [-] , M. Kováč [-] , T. Herzig [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , P. Krejsa [-] , O. Sadlak [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

ŽK: 58. L. Čech , 70. J. Mára , 90. P. Krejsa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimeš Jiří - RYNEŠ Vladimír, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Prachatická rezerva v Záblatí chytla ke konci podzimu loňské sezóny formu. Snad jim vydrží i nyní a bodu zůstanou u Blanice.

Tip: remíza

Tomáš Štveráček

Expert: Patrik Krull
Tip experta: výhra domácích

Tady bude jednička, rezerva Prachatic bude podle mě hrát hodně vysoko a první domácí duel hladce zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích