0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov veze všechny body z Dřítně


Branky


25

Domácím sezona vůbec nevychází a navíc k nim přijížděl silný Boršov. Domácí tým nakonec předvedl dobrý výkon, který body sice nepřinesl, ale lze na něm stavět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojtěch Čuřík se trefil těsně před odchodem do kabin

Zápas začal a ktivně a vyrovnaně z obou stran. Domácí tým jakoby zapomněl na aktuální nezdary a měl dvě šance z rohu vstřelit branku, ale ani jednou nebyl přesný v zakončení. To co se domácím nepovedl se povedlo hostím a v poslední minutě prvního poločasu se prosadil hostujicí střelec Vojtěch Čuřík 0:1.

Domácí tým se neprosadil

Druhý poločas nabídl stejný obraz hry, ale branky dával jen hostujicí Boršov nad Vltavou. Na 0:2 zvyšoval Radek Řežáb. Čtvrt hodiny před koncem zápasu dostal Boršov výhodu pokutového kopu a František Filištein zvýšil na 0:3. Tímto výsledkem zápas skončil. Boršov nad Vltavou je tak na prvním místě tabulky. Dříteň je stále bez bodu poslední.

V dalším kole přivát Boršov nad Vltavou doma Chvalšiny. Dříteň čeká těžký zápas na hřišti Malše Roudné s domácí rezervou.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán): Do zápasu jsme vstoupili aktivně a byli jsme Boršovu vyrovnaným soupeřem. Hráli jsme dobrý fotbal. Měli jsme dvě velké šance z rohu které jsme bohužel neproměnili. Utkání bohužel ovlivnilo i to kdy měl být vyloučen kapitán hostí za udeření loktem našeho hráče v přerušené hře, ale pan rozhodčí se bál udělit červenou kartu a na konci první půle jsme inkasovali. Do druhé půle jsme vstoupili stejně aktivně. Bohužel jsme zase neproměnili šance kterých jsme měli dost. Třetí gól jsme dostali z penalty která nebyla. Bohužel ta samá situace byla i naší straně kdy jsme měli penaltu kopat taky ale rozhodčí jí neodpískal. Konečně jsme předvedli dobrý výkon a hru kterou chceme hrát. Chtěl bych klukům poděkovat za výkon který jsme předvedli.




Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] (65. J. Hromada [-] ) , F. Matoušek [-] , R. Vo Son [-] , P. Picka [-] (79. L. Koudelka [-] ) , M. Tressl [-] , M. Pojer [-] (89. D. Šantora [-] ) , P. Švejda [-] , M. Koudelka [-] (65. F. Šantora [-] ) , J. Klimeš [-] (85. P. Kolafa [-] )

FK Boršov nad Vltavou
J. Budín [-] - V. Čuřík [-] , F. Benhák [-] , R. Kofroň [-] , T. Kéri [-] , J. Gruber [-] , F. Pokorný [-] , R. Řežáb [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] , F. Filištein [-]

ŽK: 41. M. Pojer , 81. F. Matoušek , 89. F. Šantora - 38. J. Gruber , 41. T. Kéri , 53. V. Čuřík , 55. F. Filištein , 79. R. Kofroň .
Hráči zápasu: M. Lébl , M. Tressl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - BARTONÍČKOVÁ Markéta, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra hostů

Dřítni se vůbec nedaří a i když si myslím, že to bude boj, tak si nakonec Boršov odveze všechny 3 body. Byl bych rad, kdyby Dříteň už bodovala, 1.B třídu hrajou už dlouho a podle mě do téhle soutěže patří. Boj o záchranu jsem v Kameňáku zažil už 3 sezóny snad. Ať se daří

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích