L. Koňarík 26.
L. Hovorka 51. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec zvládl doma Zlatou Korunu


Branky


26. L. Koňarík , 51. L. Hovorka (p.) - 13. F. Persán
25

Sedlec přivítal v posledním zářijovém sobotním odpoledni tentokrát fotbalisty ze Zlaté Koruny. Díky vydatným dešťům v předchozích dnech bylo hřiště plné louží, což dělalo oběma mančaftům problémy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatá Koruna vedle, Sedlec do poločasu vyrovnal

V úvodu utkání domácí kontrolovali hru, nicméně byli to právě oni, kdo první inkasoval. Ve 13. minutě utekl po levé straně Persán, obešel brankáře, stejně tak obránce a do prázdné branky skóroval – 0:1. Sedlečtí ale brzy vyrovnali. Ve 26. minutě Borovkův centr z pravé strany našel takřka na brankové čáře hlavu Lukáše Koňaríka a bylo vyrovnáno 1:1. Zlatá Koruna si mohla vzít vedení zpět, ale zaváhání domácí obrany nepotrestala, když trestuhodně její hráč minul odkrytou bránu. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Lukáš Hovorka proměněnou penaltou rozhodl o třech bodech pro Sedlec

Krátce po zahájení druhého poločasu vyslal kapitán Zíka Samohejla do úniku, kterého ve vápně nedovoleně zastavil Štěpánek a kopala se penalta. Míč si postavil Lukáš Hovorka a pokutový kop bezpečně proměnil – 2:1. Sedlečtí po vstřelené brance uzamkli hostující celek na jejich vlastní polovině, ale větší šanci si nevytvořili. Ke konci utkání se hosté nadchli k vyrovnání, když si vytvořili pár zajímavých příležitostí, ty však pochytal brankář Král, a Sedlec si tak připsal další tři body do tabulky.

zdroj: http://sksedlec.klubweb.cz/



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Zápas se odehrával na silně podmáčeném terénu, na jedné straně hřiště byla hra hodně obtížná, míč se častokrát zastavil v kalužích. Hra by se dala přirovnat k pořekadlu každý chvilku tahal pilku. Jak první branka, kdy hostující Persán obešel vše co mu stálo v cestě, tak druhá, vyrovnácí branka našeho Koňaríka, padly po pěkných akcích. Nám poté vyšla zejména první část druhého poločasu, kdy se nám z penalty podařilo jít do vedení, mohli jsme kopat i druhý pokutový kop, který byl snad ještě výraznější než ten první, ale rozhodčí ho vyhodnotil jako dovolený. Na konci nás soupeř zatlačil a vyrovnání viselo na vlásku, ale opět nás podržel brankář Král. Bylo vidět, že Zlatá Koruna má hodně kvalitních, technických fotbalistů a na lepším terénu by jejich kombinační hra asi slavila ještě větší úspěch. Nám toho hodně oběhal a vybojoval kapitán Jarda Zíka uprostřed zálohy. Tři body zůstaly doma a za to jsme hodně rádi, protože je asi jen otázka času, kdy půjde Zlatá Koruna tabulkou výše.

SK Zlatá Koruna
Vít Ohnsorg (kapitán): Budu se opakovat, což nemám rád, ale nic jiného mi nezbývá. Zápas jsme měli ve svých rukou, domácí nás ničím nepřekvapili, šli jsme do vedení a mohli a měli jsme přidat další goly. To se nestalo, domácí z ojedinělé nenápadné akce srovnali. Ve druhé půli místo toho, abychom naší převahy využili, tak jsme přestali hrát po zemi a kombinovat a soupeř nám ze zbytečné penalty dal vítěznou branku, na kterou už jsme nedokázali zareagovat. To, že jedna strana hřiště byla celá pod vodou a nedalo se na ní vůbec přihrát, to je další věc, která naší kombinační hře úplně nepomohla. Pokud nezačneme hrát jako tým, tak se naši fanoušci pěkného fotbalu, na který byli zvyklí v přípravě, bohužel nedočkají.



Sestavy


SK Sedlec
D. Král [-] - L. Hovorka [-] , M. Pešek [-] (76. L. Bašar [-] ) , M. Samohejl [-] (68. Z. Rýpar [-] ) , J. Koch [-] , L. Koňarík [-] (86. J. Špán [-] ) , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , P. Borovka [-] , M. Kučera [-] , R. Hudec [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , M. Kalista [-] , B. Miletić [-] - J. Kajgr [-] (63. M. Homer [-] ) , J. Sláma [-] , F. Persán [-] , V. Ohnsorg [-] - J. Šebelka [-] , D. Fuciman [-] -

ŽK: 82. J. Koch - 44. J. Šebelka , 50. M. Štěpánek , 76. F. Persán , 77. V. Ohnsorg .
Hráči zápasu: J. Zíka - M. Kalista , F. Persán .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mráz Marek - PÁNEK Milan, POJAR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2020 09:36
Rozhodčí Mráz by si měl asi pořídit brýle, když nařídí penaltu ve vápně, kde se střet ani nestal. Tady asi zase někdo někomu tlačil káru, že ...

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra hostů

Minulé kolo mě nejvíce překvapil výsledek Zlatky s Frymburkem. Zlatý Koruně se lépe hraje venku. Odveze si 3 body a vyhraje 2:5. Honza Šebelka tam nasází 3 banány.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza