2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk veze všechny body ze Zlaté Koruny


Branky


17. J. Sláma , 28. J. Sláma - 11. S. Budík , 69. S. Budík (p.) , 82. J. Šisler , 88. S. Budík
26

Frymburk po dovu zápasech doma vyrážel na venkovní zápas a ze hřiště Zlaté Koruny veze všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Sláma zařídil vedení domácích

Frymburk nastoupi bez kapitána Milana Račáka a stopera Jana Ribára. Začátek zápasu patřil domácím, ovšem z ojedinělé akce se trefil hostujicí střelec Stanislav Budík 0:1. Domácí tým, ale pokračoval v náporu a brzo vyrovnal Jan Sláma 1:1. O devět minut později se znovu domácí tým prosadil a znovu to byl Jan Sláma 2:1. Víc už se v prvním poločase nestalo.

Frymburk otočil průběh zápasu

Druhý poločas se hra vyrovnala a hostím se podařilo vyrovnat. Stanislav Budík proměnil penaltu 2:2. Obrat dokonal pár minut před konce Jan Šisler nádhernou ranou z pětatřiceti metrů 2:3. Domácí tým vrhl vše do útoku, ale znovu inkasoval. Stanislav Budík využil nedorozumění domácího stopera s brankářem a završil hattrick 2:4.

Frymburk tak i v pátem zápase sezony získal bod a vyšvihl se do popředí tabulky. Za týden ho čeká doma Dolní Dvořiště. Zlatá Koruna jede na Sedlec.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Vít Ohnsorg (kapitán týmu): Kdybych měl zhodnotit zápas jednou větou, tak "My hráli fotbal a Frymburk dával góly..."Je škoda, když už otočíme zápas, že ho zase ztratíme. Předvedli jsme mnohem lepší výkon než v Loučovicích, ale pořád se trápíme ve finální fázi. Až toto zlepšíme, věřím, že nás fotbal začne zase bavit a výsledky se dostaví.

FC Šumava Frymburk
Stanislav Budík (hráč): Do zápasu jsme vstoupili pro nás s netradičním rozestavením 4:3:3,protože jsme se potřebovali vyrovnat s absencemi našeho kapitána Miloucha a stopera Ryby a bylo to znát. I když jsme se dostali po ojedinělé akci do vedení, tak nás domácí hodně zatlačili a v první půli byli domácí lepším týmem. Do druhé půle jsme se vrátili ke hře na dva střední záložníky a hru jsme vyrovnali a zápas otočili. Domácí pak vše vrhli do útoku. Avšak naše pozorná obrana už soupeře do ničeho nepustila.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
J. Klein [-] - B. Miletić [-] , J. Král [-] , J. Zajíc [-] , M. Kalista [-] - F. Persán [-] , J. Sláma [-] , J. Kajgr [-] , V. Ohnsorg [-] - J. Šebelka [-] , D. Fuciman [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - A. Točík [-] (61. Z. Šlak [-] ) , F. Malina [-] - F. Fatura [-] , R. Mertl [-] - S. Budík [-] (89. T. Vacula [-] ) - P. Petscher [-] , K. Malák [-] (82. O. Malák [-] ) , J. Rillich [-] , T. Kaňa [-] (74. L. Matúš [-] ) , J. Šisler [-]

ŽK: 18. J. Šebelka , 31. F. Persán , 33. J. Král - 40. T. Kaňa , 67. Z. Šlak .
Hráči zápasu: J. Zajíc , J. Sláma - F. Fatura .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novák Roman - FRANTÍK Matěj, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zlatka je letos hodně posílena a vyhraje rozdílem 2 a více gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza