2:1
(1:0)
73. T. Tůma (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudenská rezerva zaskočila Lhenice


Branky


21. L. Nekvinda , 65. L. Nekvinda - 73. T. Tůma (p.)
26

Bez prohry (se dvěma výhrami a dvěma bezbrankovými remízami a doposud i bez obdržené branky při skóre 9:0) vstupovali Lheničtí do utkání 5.kola s domácí roudenskou rezervou., s jejímž A týmem se ještě v minulé sezóně utkávali v I.A třídě. Pro tentokrát nepřesvědčivém výkonu v něm přišli o všechny body i zatímní gólovou neprůstřelnost s propadem s osmi body při skóre 10:2 na 5.místo ve vyrovnané tabulce.Vlastní průběh zápasu „toho fotbalového“ mnoho nenabídl za oboustranně poskrovnu vznikajících gólových možností. Domácí důraznější v osobních soubojích, dravější a i rychlejší v reakcích na herní situace dokázali využít i soupeřových chyb a i málo početných brankových příležitostí. Hosté tentokrát i v ne příliš dařící se kombinaci naopak několik gólových šancí nevyužili, tu největší z nich pak v samém závěru utkání, kdy hrozící prohru jejím neproměním neodvrátili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ladislav Nekvinda poslal domácí do vedení

V něm lepší domácí rezervní tým, za vyčkávajícího vstupu do utkání, jako první ve 4.´ ohrozil soupeřovu branku z nařízeného trestného kopu za faul na jeho pronikajícího hráče, ale s málo rasantní střelou při jeho provedení, se kterou si gólman Plojhar snadno poradil. Hostující celek obdobně v 8.´ odpověděl rovněž z trestného kopu, po nedovoleném zastavení rozvíjející se útočné akce P.Prennera s Rosou, centrem do šestnáctky, z něhož balón stačili beci zavčasu uklidit do bezpečí. V dalším průběhu hry domácí rezervisté především spoléhali na dlouhé nakopávané míče pro případně rychlé kontry, aby jeden z nich také gólově využili. Běžela 21.´a lhenickými zadáky uvolněný Mrkvička si příliš předkopl míč, u kterého byl dříve domácí gólman Hošna. Následoval okamžitě založený protiútok, při jehož zakončení využil Nekvinda na šestnáctce zaváhání vyběhnuvšího gólmana Plojhara a průnikem kolem něho dopravil balón do sítě (1:0). Lheničtí se následně snažili o „smazání“ jednogólového manka, avšak za nepřesností v rozehrávce i zbytečných ztrát míče se jim to příliš nedařilo. Roudenští také Plojharovu branku nebezpečně neohrožovali, a tak za poločasové otáčky byl na ukazateli stav 1:0 pro domácí.

Domácí tým uštědřil hostům první porážku v sezoně

Hostující tým v něm počal mít o něco více ze hry, byl častěji na míči než v poločase prvním. V 50.´ se do gólové šance dostal, po vybídnutí k zakončení od J.Prennera, Mahák, ale možnosti pro srovnání brankového stavu nevyužil. Naopak to v 65.´ byli roudenští rezervisté, co se v 65.´, při rohovém kopu, opět Nekvindou gólově prosadili a navýšili své vedení (2:0). Za herní převahy se v 73.´ Lhenickým podařilo snížit na 2:1, když za faul v trestném území na J.Prennera nařízenou penaltu bezpečně proměnil Tůma. Jejich snaha o srovnání brankového stavu tím vzrostla, ale obtížně se dostávali do nebezpečných zakončení přes důsledně hájící těsné vedení domácími, kteří v této fázi hry prakticky lhenickou branku neohrožovali  v soustředění především na obranu. Vůbec největší supr–gólová možnost k vyrovnání se zrodila až v samém konci zápasu - v 90.´.  Balón Roudenskými v nouzi v tlaku byl zahrán dozadu na gólmana Hošnu, aby se jím neutlumený odrazem dostal ke zcela volnému Mahákovi, kterému po zaváhání v zakončení stačil ze vzývající již odkryté branky jeden z domácích hráčů balón vykopnout!  Vyrovnání se nekonalo, a tak Lheničtí v letošní sezóně v I.B, v pro ně nevydařeném zápase, poprvé padli.

zdroj: sklhenice.cz
autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (brankář): Po dvou venkovních mrzutých prohrách jsme chtěli ukázat, že od nás se body vozit nebudou. Zápas jsme odjezdili od první do poslední minuty, i když ten konec byl o infarkt. Příští týden na to budeme chtít navázat a derby vyhrát.

SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): No, těžko hledat něco pozitivního na našem představení v Roudném. Prezentovali jsme se zcela jinak než v předchozích utkáních, kdy jsme se dané pokyny snažili plnit, byli jsme disciplinovaní a ani fotbalový projev nebyl úplně špatný. Na druhou stranu musím pogratulovat soupeři k agresivnímu a rychlému fotbalu, zejména tedy v prvním poločase. My v první části hry branku domácích vůbec neohrozili, prohráli snad všechny osobní souboje, zkazili množství přihrávek, vyrobili hrubku před úvodním domácím gólem, prostě to byl docela smutný pohled. Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná a domácí zvýšili po situaci, kterou bychom měli u vlastního pokutového území uhrát. Sice jsme snížili a dokonce mohli z tisíciprocentní šance v poslední minutě i vyrovnat, ale z našeho celkového projevu jsem zklamán, takhle působit nechceme a doufám, že si to hráči uvědomí. Neměli jsme jako tým správně nastavenou hlavu a frustrace se projevila žlutými kartami za řeči a nesmyslným vyloučením po závěrečném hvizdu, nepochopitelné věci, zvlášť v naší situaci, kdy počítám na každý víkend kolem čtyř absencí a stejné to bude i příště k těžkému zápasu do Větřní.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - D. Zíka [-] , M. Míča [-] , L. Nekvinda [-] (84. J. Rezek [-] ) , D. Hrouda [-] , M. Vodák [-] , D. Šrámek [-] (80. M. Ladislav [-] ) , D. Novotný [-] (67. M. Bartoš [-] ) , L. Skála [-] , R. Bilas [-] (70. M. Fatura [-] ) , M. Jurásek [-]

SK Lhenice
T. Plojhar [-] - J. Prenner [-] (81. V. Pilát [-] ) , T. Tůma [-] , D. Kiš [-] , D. Trojan [-] - P. Bumba [-] , M. Rosa [-] , P. Prenner [-] , J. Mrkvička [-] (67. P. Vincik [-] ) - M. Fišer [-] , M. Mahák [-]

ŽK: 46. R. Bilas , 50. L. Nekvinda , 74. M. Míča - 53. M. Mahák , 72. J. Prenner , 79. P. Vincik . ČK: P. Vincik .
Hráči zápasu: L. Nekvinda , D. Šrámek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Čeká nás těžký zápas,ale věřím, že dáme nějaký gól a povezeme všechny body domu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza