3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd doma vyhrál a jde do čela tabulky


Branky


26

Kamenný Újezd přivítal doma Hrdějovice, kterým se zatím vůbec nedaří a stejně jako Dříteň mají na svém kontě nula bodů, což platí i po zápase s Kamenným Újezdem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamenný Újezd si vybudoval náskok dvou branek

Domácí tým začakl zápas aktivně a  v 19. minutě dostal za vápnem Dvořák balon, otočil se kolem obránce a pumelicí pomocí tyče dostal balon do brány 1:0. Potom měl Kamenný Újezd několik šancí, ale pokaždé narazil na dobře připraveného Bočka. Ve 34. minutě si udělal tradiční výlet do vápna Hrdějovic stoper Petkov a ten jak se dostane do vápna, tak je to jak magnet na balon. Najednou se ocitl sám před golmanem po centru ze strany, zvedl hlavu a obstřelil golmana 2:0.

Kamenný Újezd dovedl zápas ke třem bodům

Druhý poločas začali aktivněji hosté, párkrát zahrozili střelami za vápnem, ale vždy vedle branky. V 53. minutě dostal Dvořák na rohu vápna balon, dal si ho na levou a bombou do vzdálenější šibenice rozjásal domácí fanoušky 3:0. V 60. minutě poslali hosté z vlastní poloviny dlouhý balon za obranu, kde se ocitl osamocený útočník Granov a levačkou to poslal míč hezky ke vzdálenější tyči 3:1. Pak už se zápas spíše dohrával. Domácí tým měl ještě pár nebezpečných situací, ale bez brankového efektu.

Kamenný Újezd je po čtyřech kolech na prvním místě a za týden ho čeká derby v Boršově nad Vltavou. Hrdějovice jsou stále bez bodu a za týden je čeká doma Dříteň.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Aleš Prokop (hráč): Zápas s Hrdějovicema jsme měli od začátku zápasu pod kontrolou. Drželi jsme balon a soupeř hrál na brejky. Podařilo se nám vstřelit během prvního poločasu dvě branky. Druhý poločas začali aktivněji hosté, párkrát zahrozili střelami za vápnem, ale vždy vedle branky. Za nás se krásně trefil Dvořák. Myslím, že hezčí gool už letos neuvidíme! Hrdějovice pak snížily. Pak už se zápas spíše dohrával. My jsme tam měli ještě 2 nebo 3 nebezpečný situace, ale gól jsme nedali.

TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Do Kameňáku jsme jeli v oslabené sestavě. Máme dohromady asi 6 zraněných, z toho tří dlouhodobě. V zápase se projevila naše slabost v osobních soubojích a ochota dostoupit hráče. Po těchto našich chybách padly góly. Do sestavy se po dvou zápasech vrátil Granov, který se krásně trefil. Bohužel to bylo z naší strany vše. U domácích ukázal velkou kvalitu Dvořák, který zápas dvěma góly rozhodl.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Oliva [-] - M. Sadloň [-] , J. Komberec [-] , V. Kotalík [-] (52. F. Filip [-] ) , V. Mráz [-] , R. Soukup [-] (74. J. Váša [-] ) , M. Sládek [-] (46. M. Samborský [-] ) , P. Dvořák [-] , J. Havlíček [-] , A. Prokop [-] , P. Petkov [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - M. Pavel [-] (46. L. Kaisler [-] ) , M. Hrdlička [-] , T. Hondlík [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] (46. M. Danda [-] ) , M. Granov [-] , K. Čajan [-] , O. Lipold [-] , M. Hondlík [-] , J. Ambroz [-] (29. J. Melichar [-] )

ŽK: 30. R. Soukup - 6. M. Hondlík , 90. O. Lipold .
Hráči zápasu: P. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JAROŠ Michal - ŠVEC Hynek (N), KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hrdějovice byly u nás dopředu velmi slabé, překvapilo by mě kdyby si z Kameňáku odvezli nějaký bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích