Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

1.0

Nápoje

9.0

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Loučovice doma porazily Zlatou Korunu


Branky


14. J. Žák , 38. M. Toman , 58. M. Šíma , 87. M. Toman
27

Tým Loučovic tentokrát přivítal doma Zlatou Korunu, která měla na kontě šest bodů. Domácí tým má o zápas méně(dohrávka se Sedlecem) a měl před zápasem body dva, což už po zápase neplatilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyloučení hostujícího brankáře Schwarze

Od začátku se hrál z obou stran pohledný kombinační fotbal. První ohrožení hostující branky skončilo hned gólem, když Tchouankam našel za obranou Žáka a ten míč uklidil za bezmocného Schwarze 1:0. Po chvíli se dostal tváří v tvář brankářovi po kombinaci s Fejtkem Ardó, ale trefil pouze golmanovy nohy.  Šanci na reparát dostal Ardó o minutku později z penaltového puntíku. Toman šel sám na Schwarze, ten ho zastavil nedovoleně a byla nařízena penalta. Brankář byl k nevoli hostů ještě vyloučen. Do brány tak nastoupil hráč z pole Weinhard. Pro Ardovu přihrávku k tyči si však došel a stihl ji vykopnout. Jedinou šanci Koruny na vyrovnání měl po rohu Šebelka, Hüttner jeho střelu však bravurním zákrokem zneškodnil. Vltavan do poločasu stihl dát ještě jednu branku Tomanem po narážečce s Fejtkem 2:0. Do kabin se tak šlo za stavu 2-0 pro domácí.

Domácí tým přidal další dvě branky

V druhém poločase hosté nesložili zbraně a dál se snažili hrát fotbal, oslabeni o jednoho hráče však naráželi na dobře organizovanou obranu domácích. Potřetí Vltavan udeřil v 58. minutě Šímou, který po standartce dobře zavíral zadní tyč a míč uklidil do prázdné branky 3:0. Zápas se již jen dohrával, domácí si vytvořili ještě pár šancí. V závěru ještě uzavřel skóre Toman 4:0. Po krásné akci na čtyři doteky od brankáře do útoku nedal Weinhardovy křižnou střelou žádnou šanci.

Domácí tým si připsal první výhru v sezoně a v dalším kole jede do Dolního Dvořiště. Zlatá Koruna přivítá doma Frymburk.

zdroj: https://www.vltavanloucovice.cz/



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán týmu): Povedlo se nám jít brzy do vedení, mohli jsme ho navýšit z penalty a měli další šance. Druhý gól jsme ale dali až těsně před poločasem. Do druhé půle jsme tak mohli nastoupit v klidu, pohlídat si výsledek a přidali jsme další dvě branky. Z obou stran to byl slušný a férový zápas, oba týmy se snažili hrát fotbal. Nám ho hodně usnadnilo vyloučení Schwarze v prvním poločase. Údajně to je jeho první karta v životě, snad se z toho oklepe. Musím vyzdvihnout výkon jeho zástupce v bráně Weinharda. Nám v obraně hodně pomohl návrat do sestavy zkušeného harcovníka Somolíka, s nímž je organizace hry vždy o stupínek výše, (jen) dva góly dal Toman a já jsem nejen k čistému kontu taky něčím přispěl.

SK Zlatá Koruna
Vít Ohnsorg (kapitán): K zápasu jsme přistoupili hodně lehkovážně a než jsme se stačili probrat, prohrávali jsme 2:0 a měli vyloučeného gólmana. Díky absenci druhého brankáře si za něj stoupnul do brány Tomáš Weinhard a hned zázračně chytil penaltu. Nicméně vyloučení Rudy Schwarze negativně ovlivnilo zbytek zápasu, pote co dostal červenou kartu za hašení špatné malé domů od obránců. Jestli to bylo na vyloučení plus penaltu, at posoudí někdo jiný. I když jsme paradoxně začali domácí přehrávat, kontaktní branku se nám vstřelit nepodařilo. Naopak domácí po našich dalších chybách ve druhé půli přidali ještě dva góly a zaslouženě vyhráli. Nezbývá než se poučit a k příštímu zápasu přistoupit s větší pokorou, důrazem, chutí po vítězství a s vědomím, ze soupeř se sám neporazí.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - Z. Fatura [-] (79. J. Tóth [-] ) , . Tchouankam [-] (59. K. Strnad [-] ) , M. Toman [-] , M. Šíma [-] (69. J. Matulík [-] ) , M. Somolík [-] , J. Žák [-] , L. Sojka [-] , M. Koutský [-] , J. Fejtek [-] , L. Ardó [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - T. Weinhard [-] , M. Štěpánek [-] , B. Miletić [-] - J. Sláma [-] , J. Kajgr [-] (65. M. Kalista [-] ) , V. Ohnsorg [-] , F. Persán [-] - D. Fuciman [-] , M. Homer [-] (69. M. Babinský [-] ) , J. Šebelka [-]

ŽK: 44. M. Toman , 72. L. Ardó , 84. J. Žák , 89. J. Matulík - 18. M. Homer , 20. F. Persán , 47. M. Štěpánek . ČK: 19. R. Schwarz .
Hráči zápasu: M. Toman , M. Somolík - J. Sláma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hladík Pavel - ADAMOVIČ Jiří, PÍCHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 9. 2020 14:27
Je to gólmanovo první červená v jeho třicetileté kariéře, ale oklepávat se z toho nemusí. Naštěstí si z toho hlavu nedělá. Ale ten humus co Hladík předvedl z toho tedy nám fanouškům zle bylo. Mě by jen zajímalo, jak by reagovali hráči Loučovic, kdyby to bylo naopak a za tohle samé by pan Hüttner dostal červenou :-)
14. 9. 2020 14:19
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Pod přehradou se nikdy nehraje lehko, posílená Zlatka si ale i tak 3 body odveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů