Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní porazilo doma rezervu Malše Roudné


26

Větřní před týdnem prohrálo ve Frymburku a doma si chtělo napravit chuť. Soupeřem mu byla nevyzpytatelná rezerva Malše Roudné. Do branky hostí se po zranění vrátil Jiří Hošna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní branka Lukáše Wohlgemutha

Začátek zápasu se povedl lépe domácím, kteří již ve 2.minutě šli do vedení , kdy na rohový kop si naběhl Ješina a překonal hostujícího brankáře 1:0. V 5.minutě se dostal za hostující obranu Gutheis,hostující golman Hošna mu zmenšil střelecký úhel a domácí střelec tentokrát těsně minul. Od 10 minut převzali aktivitu hosté, kteří dobře kombinovali po útočné vápno,ale žádnou akci nedotáhli do úspěšného konce. Poté si vzal slovo hostující Wohlgemuth, který v 15.minutě  pěknou střelou prověřil Pavelku v domácí svatyni.V 16.minutě viděl domácího golmana  venku a střelou ze 40 metrů ho překonal.Tato střela byla výstavní, neboť skončila v šibenici 1:1. Ten samý hráč zkoušel ještě jednou překvapit Pavelku,ale ten již byl pozorný. Tak se již do poločasu nic nezměnilo na skóre.

Domácí tým strhl vedení na svoji stranu

Hosté začali i druhý poločas lépe a opět svou kombinační hrou se dostávali k velkému vápnu domácích,ale tam vždy ztroskotali. V 60.minutě vykopával domácí Gutheis po rohu z brankové čáry a tím zachránil domácí od inkasování.Toto jako by domácí probudilo a začali se i oni prosazovat. V 72.minutě přišel na hřiště zkušený domácí  Sukdolák a během 6 minut rozhodl zápas. V 75.minutě vysunul Votýpku Mar. a ten z očí do očí prostřelil Hošnu 2:1. V 78.minutě vyvezl míč domácí stoper Troják, na vápně našel Gutheise, který za kombinoval s Cifreundem,ten dal pod sebe před prázdnou bránu Sukdolákovi , který zvýšil na 3:1. Domácí poté již zápas kontrolovali, i když hosté se stále snažili něco udělat, ale do žádné vyložené šance se již nedostali. Domácí udrželi vedení a připisují si 3 body.

V dalším kole jede Větřní na Sedlec. Malšany navštíví na jejich hřišti tým Lhenic. 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Vlastimil Sulzer (trenér): Jsem rád za tři body, které dnes byli vydřený.Hosté mají mladý tým a hráli velice aktivně, my jsme v první půli nevěděli jak je zastavit ve středu hřiště,Druhou půli se nám to již zlepšilo a využili jsme dvě šance.Hostům se zranili dva hráči, tím chci popřát brzké uzdravení. V domácí sestavě bych dnes pochválil celý tým za bojovnost,ale vyzdvihnu mladíka Votýpku Jana, který svůj debut za A tým zvládl velice kvalitním výkonem. Z hostů se mi líbil Wohlgemuth, který vstřelil i hezkou branku. Teď se musíme připravit do Sedlece, kde budeme opět chtít bodovat.

TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (brankář): Opět se to hodnotí těžko, jsme po většinu zápasu na balónu, ale nedokážeme si vypracovat pořádnou tutovku. Naopak soupeř nás potrestá po našich jednoduchých chybách. Je to škoda minimálně bod jsme si měli odvézt.



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - P. Vnuk [-] (72. J. Sukdolák [-] ) , P. Kotlár [-] (46. M. Votýpka [-] ) , O. Dvořáček [-] (79. M. Karfík [-] ) , M. Troják [-] , J. Cifreund [-] (90. A. Ferenc [-] ) , P. Gutheis [-] , P. Podskalský [-] , M. Ješina [-] , J. Votýpka [-] , D. Chupík [-] (64. F. Soukup [-] )

TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - M. Míča [-] , D. Hrouda [-] , M. Vodák [-] , L. Wohlgemuth [-] , A. Stankay [-] , L. Skála [-] , R. Bilas [-] , V. Vacek [-] (43. J. Rezek [-] ) , M. Jurásek [-] , D. Zíka [-] (21. M. Ladislav [-] )

ŽK: 76. P. Gutheis - 56. A. Stankay .
Hráči zápasu: K. Pavelka , J. Votýpka - R. Bilas , L. Wohlgemuth .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Marek - MUZIKA Filip, VEČERNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Věřím, že se ukážeme ve stejném světle jako v prvních dvou zápasech a z Větřní odvezeme všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích