2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště veze tři body z Kamenného Újezda


Branky


28

V prvním kole Dolní Dvořiště bralo bod proti favoritovi ze Lhenic. Tentokrát zajíždělo na půdu Kamenného Újezda,který vyloupil v prvním kole Zlatou Korunu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubík se Zemanem zařídili pohodlné vedení

Hostujicí tým začal aktivně a svojí rychlostí a důrazem dělal domácím veliké problémy. Domácí držel brankář Dudák, ale i on byl krátký na zakončení Jakuba Kubíka 0:1. O chvíli později se prosadil i Tadeáš Zeman 0:2 a hostujicí celek tak odcházel do kabin s náskokem dvou branek. Naopak domácí tým měl nad čím přemýšlet. 

Domácí tým zadělal na drama

Druhý poločas už předvedl domácí celek mnohem lepší výkon, ale přesto to na body nestačilo. Hostujicí tým se totiž dostal do vedneí o tři branky, když se trefil kapitán týmu Šimon Štifter 0:3. Po této brance se do hry postupně dostával Kamenný Újezd a zadělal tím na drama. V poslední desetiminutovce se trefil nejprve Aleš Prokop přesně k tyči hostujicí svatyně 1:3. A o chvíli později to bylo už pouze o jednu branku, když hostujicímu brankáři vypadl z rukavic centr domácích a Aleš Černý snížil na 2:3.  Kamenný Újezd se už, ale vyrovnání nedočkal a tak všechny body odjíždí do Dolního Dvořiště. 

To přivítá v dalším kole zatím hodně se trápějící Dříteň. Kamenný Újezd hraje proti rezervě Trhových Svinů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Zápas jsme nezvládli, soupeř byl od první chvíli lepší, rychlejší, důraznější. Poločas skončil 0:2, byli jsme mimo. O půli jsme si řekli, že takhle se doma nebojuje a musíme to zlepšit, paradoxně přišla další rána 0:3, posléze jsme pomalu přebírali otěže, a v závěru korigovali výsledek, nejdříve Prokop z vápna k tyči 3:1 a po centru, kdy brankář neudržel balon v rukavicích, Černý dorážel do brány 2:3, bohužel už bylo dost pozdě na to, uhrát remízu a tak si soupeř odvezl 3 body, zaslouženě..

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): My jeli do Kameňáku oslabeni o Krenauera, který se nechal vyloučit a musel si odstát jeden zápas. Každý ví, že pro nás je to oslabeni defenzivní řady. Ale i tak jsme jeli vyhrát. Kluci co měli na starost defenzivní činnost,tak, až na posledních 10 minut plnili To,co jsme si řekli. Jak říkám,škoda posledních minut, protože jsme měli vyhrát třeba 6:2 a ne se strachovat po vedení 3:0 o výsledek. Tím nějak neschazuji výkon domácích. V určitých fázích se dostávali taky do šanci,který ale kryl nás Gólman. Vyhráli jsme zaslouženě a 3 body z venku mají velkou váhu. Pochválit musím celý tým. Pracovitý a zodpovědný výkon byl odměněn vítězstvím. Vyzdvihnu ale Sulzera,který musel převzít řízení obrany a zvládl to dobře. Kvalitní zápas odehrál i Kouba. Minulý týden se mu zápas nepovedl. Dnes jeden z nejlepších na hřišti. O Stifterovi a Kubikovi se nemá cenu rozepisovat. Ti hrají každý zápas na 100% a předvádí to co od nich očekáváme.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Sadloň [-] , J. Váša [-] , F. Filip [-] (55. V. Kotalík [-] ) , V. Mráz [-] , R. Soukup [-] (76. M. Svobodný [-] ) , M. Sládek [-] , A. Černý [-] , M. Samborský [-] (46. J. Komberec [-] ) , A. Prokop [-] , P. Petkov [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Růžička [-] - T. Zeman [-] (62. P. Hošek [-] ) , Š. Štifter [-] , J. Fořter [-] , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] (76. L. Plosz [-] ) , M. Tesař [-] , O. Kouba [-] , J. Kříž [-] , F. Sulzer [-] , J. Macanovič [-]

ŽK: 61. P. Petkov - 86. Š. Štifter , 89. J. Fořter .
Hráči zápasu: J. Dudák .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MUZIKA Filip, MAREŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Kameňák bude asi na tom docela dobře než v minulé sezoně. Nebudeme to mít jednoduché. Ale pojedeme je tam vyloupit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích