Frymburk veze bod z Loučovic


Branky


38. L. Ardó (p.) - 78. S. Budík
29

Loučovice doma přivítali soka z Frymburka. Oba týmy v prvním kole získaly bod a to samé mohou říct po vzájemném zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel do vedení brankou z penalty

Po bodu v minulém kole urvaném v posledních minutách chtěl tým Vltavanu na druhý pokus doma už vyhrát. Frymburk v první půli držel více držel míč, Loučovice hrály zodpovědně dozadu a vyrážely k brejkům. Všechny akce, ale končily před vápny a v podstatě jediné, co stojí za zmínku, je penalta za nesmyslný faul F. Fatury na Tomana, který si dělal kličku ven z vápna a byl podražen. Desítku s přehledem proměnil Ardó.

Stanislav Budík vyrovnal

V prvních minutách druhého poločasu byli o něco aktivnější domácí, frymburští ale chtěli vyrovnat a postupně si vytvářeli tlak. Vltavan měl jeden závar před brankou, další šanci měl Dudla, jenž mohl navýšit vedení, ale jeho křižná rána levačkou skončila na spojnici Vítkovy branky. Frymburku se podařilo vyrovnat čtvrt hodiny před koncem Budíkem, jehož hlavu si našel přetažený centr po standartce. V 81. minutě dostal hostující mladík Micák červenou kartu za faul na brankáře Hüttnera po odehrání míče mimo vápno.

zdroj: vltavanloucovice.cz

 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán týmu): První poločas mnoho krásy nenabídl, hosté měli více ze hry, my vyráželi k brejkům, ale do šancí se nedostával ani jeden z týmů. Gól padl po zbytečném faulu z penalty. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, mohli jsme zvýšit Dudlou, ale bohužel trefil hezkou ranou pouze spojnici. Frymburk se tlačil za vyrovnáním, což se mu povedlo v 78. minutě. S remízou spokojeni nejsme, ale asi byla spravedlivá. Rozum mi zůstává stát nad chováním frymburských jak fanoušků, tak hráčů i střídačky. Od první do poslední minuty jsou schopni vyřvávat úplně z cesty a pozurážet všechny kolem. Každý půlrok jsem znova a znova překvapený, co jsou někteří schopni vypustit... Ale jiné to asi nebude. Kdyby měla jejich zápasy vysílat televize, tak až po dvaadvacáté hodině. Mladému Micákovi děkuji za razítko na achillovce. Doufám, že byl svými pochválen.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Oproti prvnímu zápasu se nám povedlo na hřišti podat mnohem lepší výkon, bohužel pro nás se nám zatím nedaří vypracovávat více šancí a vytvořené šance proměňovat. Domácí hráli jednoduše, pouze nakopávali na šikovného "Zíďu" Tomana a i když jsme měli v obou poločasech více ze hry, remíza je nejspíš zasloužená.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - R. Karták [-] , M. Koutský [-] , L. Ardó [-] , K. Strnad [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] , T. Dostál [-] , L. Sojka [-] , J. Černý [-] , J. Fejtek [-] (71. Z. Fatura [-] )

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - O. Malák [-] (46. D. Antl [-] ) , J. Ribár [-] , F. Malina [-] - R. Mertl [-] , M. Račák [-] (70. M. Micák [-] ) , J. Šisler [-] , F. Fatura [-] (56. A. Točík [-] ) - J. Rillich [-] (90. L. Matúš [-] ) , S. Budík [-] - V. Liebl [-] (28. P. Petscher [-] )

ŽK: 30. K. Strnad , 63. J. Fejtek , 90. R. Karták - 60. F. Malina , 67. D. Antl , 87. J. Šisler . ČK: 81. M. Micák .
Hráči zápasu: M. Toman - J. Ribár .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Křížovský Jiří - ČERNÝ Jan, JELÍNEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 8. 2020 18:32
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady se dá čekat veliký boj. Hlavně v hledišti. Domácí ale bez problémů vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích